Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Pénzhoroszkóp 11.27.- 12.03. – Nagy pénzösszegekhez juthatsz ezen a héten!

Pénzhoroszkóp 11.27.- 12.03. – Nagy pénzösszegekhez juthatsz ezen a héten!

A pénz nagyon fontos szerepet játszik az életünkben, éppen ezért jó, ha előre tudjuk, hogy mikor tehetünk szert egy kis bevételre, vagy mikor lesz nagyobb kiadásunk. Az alábbiakban megtudhatjuk, hogy mi vár ránk november 27-december 3. között az anyagiak szempontjából.

Kos

Ebben az időszakban lehetséges, hogy egy kisebb örökséghez fogsz jutni. Légy figyelmes, minden lehetőséget meg kell ragadnod ahhoz, hogy pénzhez juthass. Azonban ne kapkodj, vigyázz, hogy miket írsz alá. Ha fontos dokumentumok kerülnek a birtokodba, kérd egy hozzáértő személy tanácsát.

Bika

Számodra a szombati nap hozhat szerencsét. Úgy tűnt, hogy komoly sikereket fogsz elérni a szakmádban, most eljött az idő, hogy hagyd egy kicsit maguktól alakulni a dolgokat. Vigyázz a spórolt pénzedre, és légy nagyon óvatos.

Ikrek

Legtöbb energiád a szakmai dolgokra fog elmenni ezen a héten. De ne csüggedj, megéri! Csütörtökön és pénteken a főnököd fel fog figyelni rád, ami azt jelenti, hogy még egy kis fizetésemelést is kaphatsz. Használd ki az összes lehetőséget, ami az előrelépésedet segíti.

Rák

Ezen a héten a nem megfelelő kommunikáció miatt problémáid adódhatnak a kollégáiddal. Ne veszekedj velük, inkább próbálj meg a saját dolgaidat intézni, csendben, céltudatosan. A pénz miatt ne aggódj, ebben az időszakban nem lesz túl nagy jelentőséges az életedben.

Oroszlán

Most a csapatmunka nagyon előnyös lehet számodra, itt az ideje, hogy közelebb kerülj a munkatársaidhoz. Keményebben kell dolgozz ahhoz, hogy nagyobb hírnévre tudj szert tenni. Ezzel a környezeted tiszteletét is ki tudod vívni. A főnököd most sok dologban lehet a segítségedre.

Szűz

Nagyobb pénzösszegre tehetsz most szert, csak rajtad múlik, hogy hogyan használod fel. Ne költekezz nagyon, később szükséged lehet egy kis spórolt pénzre. A párod segítségedre lesz abban, hogy jobban be tudd osztani a pénzt, érdemes lesz hallgatnod rá.

Mérleg

Nyugodt és kiegyensúlyozott időszak vár rád, és a pénzügyi sikereid terén is meglátszik. Eljött az idő, hogy végre egy kicsit magaddal is törődj, fektess több energiát és pénzt a terveid megvalósításába. Ne görcsölj állandóan!

Skorpió

Ha nem vagy nyitott az üzletfeleiddel, akkor bizony kockázatos lehet egy közös projekt indítása. Úgy tűnik, hogy elfelejted elmondani nekik a pénzügyekkel kapcsolatos részleteket. Ezt később akár meg is bánhatod. Vigyázz, mert, ha kiderül, könnyen örökre szavahihetetlenné válhatsz.

Nyilas

Ezen a héten több időt kellene szentelned a gyereknevelésre, oktatásra, szabadidős tevékenységekre. Ha nagyobb befektetésbe szeretnél kezdeni, nyugodtan, szedd össze a bátorságod, hiszen minden pénzed megvan hozzá. Családi ügyekbe jó, ha a párodra hallgatsz mielőtt komolyabb döntéseket hoznál.

Bak

Túl sok pénzt költesz az élelmiszerekre. Jó lenne átgondold, hogy mire költesz, inkább egészségesebb testi és lelki táplálékokat kellene válassz. Jó, ha közösen döntötök a pároddal.

Vízöntő

Ezen a héten egy nagyobb összeget veszíthetsz, ami természetesen nagyon rosszul érint, hiszen nem számítottál rá. Ne vegyél fel kölcsönt, inkább kérd olyanok tanácsát, akik küzdöttek már anyagi nehézségekkel. Gondolkodj, mielőtt döntést hoznál!

Halak

Bármihez fogsz, pénz terem belőle. Ezen a héten nagyon szerencsés leszel, úgy tűnik végre kezdenek jól alakulni a dolgaid. Vásárolj lottót, jó eséllyel egyből bejönnek majd a nyertes számok. Ha valaki kölcsönkér tőled, most nyugodt szívvel adhatsz.

 

loading...