Kezdőlap EGÉSZSÉG Pattanásod van, hullik a hajad vagy gyakran fáj a fejed? Vigyázz, mert...

Pattanásod van, hullik a hajad vagy gyakran fáj a fejed? Vigyázz, mert ez áll a háttérben!

Nincs szükség orvosi szaktudásra ahhoz, hogy meg tudjuk állapítani milyen hiány van a szervezetünkben. Ennek ellenére sok ember mégsem veszi észre időben a korai, figyelmeztető jeleket, így nem is tudják időben pótolni az ásványi anyagokat.

 

 

Lássuk melyik tünet milyen hiányt jelez, amit jobb minél hamarabb pótolni a szervezetben!

PattanásHa pattanások, mitesszerek jelennek meg az arcodon, a válladon, vagy a hátadon, az bizony a cink hiány tünete is lehet. Ahhoz viszont, hogy ebben teljesen biztos lehess, elsősorban válts kozmetikumot és ha a pattanások továbbra is fent állnak, akkor pótold a szervezetedben a cinket minél hamarabb! A legjobb természetes források erre a tökmag, a mandula, a mogyoró és a spenót.

Fejfájás

Azok, akik szinte majdnem minden nap tapasztalnak kisebb, vagy erősebb fejfájást, azok sajnos a magnézium hiány bizonyos jeleit tapasztalhatják. Próbáljunk meg nagyobb figyelmet fordítani a szervezetünk ezen igényeire.Hajhullás

A köröm és a haj állapota sok mindent elárul a szervezet egészségi állapotáról. Ha a köröm törékeny, a haj száraz és hullik is, akkor a B7-vitamint sürgősen pótolni kell a szervezetben. Emellett a haj töredezettsége a vashiány tüneteire is utalhat.

Szerző: tudasfaja.com

loading...