Kezdőlap EGÉSZSÉG Pattanás van valahol a testeden? Erre a betegségre figyelmeztet!

Pattanás van valahol a testeden? Erre a betegségre figyelmeztet!

A pattanások nem véletlenszerűen jelennek meg a test bizonyos részein idővel. Az, hogy ez melyik testrészt érint a szervezetünk egy vészjelzése, ami azt jelzi, valami nincs rendben. Ismerd meg ezt az alábbi néhány területet, vagy ha már most is van pattanásod bizonyos helyeken, nézd meg a belső okát!

 

Nézd meg a testtérképet, és nézd meg melyik testrészen lévő pattanás mit jelez!

1. terület: Hormonok

A fej és a nyaki rész területén előforduló pattanások azt jelzik, hogy probléma van a mellékvesében, amit okozhat a túlzott stressz, valamint a túl sok cukor bevitel.

2. és 3. terület

A nyak és a váll területén kialakult pattanások alacsony immunitást jeleznek, amelyek azt jelzik, szükség lenne pihenésre, mert a szervezet ki van merülve. Figyeljünk a vitamin utánpótlásra.

4. terület: Emésztőrendszer

A mellen, valamint a dekoltázs környékén kialakuló pattanások azt jelzik, hogy az emésztőrendszerben valami nincs rendben. Ezt okozhatják a túlzott egészségtelen, zsíros ételek is, amin ideje változtatni, mert nem tesz jót.5. és 6. terület: Vitaminszint

A szervezet nem kap elegendő vitamint. Nem ajánlott a vitamin tabletták szedése, mert számos tanulmány kimutatta, hogy a mesterséges vitaminoknak nem ugyanaz a hatása, mint amelyeket a zöldségek és gyümölcsök révén juttatunk a szervezetbe. Emellett a has környékén megjelenő pattanások a magas vércukorszintre is figyelmeztetnek.

7. terület: bőrprobléma vagy allergia

A comb felső, illetve alsó részén megjelenő pattanások a kozmetikai szerek, a szőrtelenítés, illetve allergiás reakciók miatt alakulnak ki. Ajánlott egy allergia vizsgálat, vagy egy szakember felkeresése, hogy időben kizárhassuk, mi okozza a problémát.

Szerző: tudasfaja.com

 

loading...