Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Ovis szerelmesek voltak,majd 10 év után újra találkoztak. Ami ezután történt, arra...

Ovis szerelmesek voltak,majd 10 év után újra találkoztak. Ami ezután történt, arra egyikőjük sem számított!

Preschool sweethearts who reconnected after 12 yrs and got married Courtesy of Natalie and Austin Tatman

Te emlékszel még az ovis barátaidra? Talán tartod is a kapcsolatot valakivel? Ritka, de egyben nagyon szép is, ha valaki erre a kérdésre igennel válaszol.

 

Az életünkben nagyon fontos szerepet töltenek be a barátaink, hát még azok, akikkel együtt nőttünk fel, ám az ilyen kapcsolatokat nehéz ápolni. Amikor gyermekek vagyunk, aligha tudunk uralni komolyabb helyzeteket, mint például egy költözés. Az ilyen lépések örökre elválaszthatnak egykori barátainktól.Natalie Crowe még óvodás korában ismerte meg Austin Tatman-t, akivel elválaszthatatlanok voltak gyermekként, mindaddig, amíg Natalie szülei el nem váltak és a kislány több száz kilométerre nem költözött előző lakhelyéről édesanyjával.

“Az utolsó emlékem az volt Austinról, hogy süteményt csinálunk náluk… aztán egyszer csak elválunk.” – mesélte Natalie.“Különös, mert ilyen életkorban általában nem szoktál barátkozni az ellenkező neműekkel, de mi 2 éves korunktól egészen 5 éves korunkig egyfolytában együtt voltunk.” 

Habár nem sok mindenre emlékeztek a fiatalok, a szülők történetei és a fényképek betöltötték a kimaradt képkockákat.“Minden kép, amin csoportban vagyunk, úgy néz ki, hogy vagyunk mi ketten és mindenki más odébb. A részletek nincsenek meg, de arra emlékszem, hogy állandóan vele voltam.”

A költözés után Natalie és Austin nem beszélt és találkozott.

Majd amikor Natalie 17 éves lett és rábukkant az édesanyja telefonkönyvére, lapozgatás közben rátalált Austin-ék régi telefonszámára és címére.“Egy fura érzés vett erőt rajtam, hogy most azonnal meg kell keresnem őt Facebookon, mielőtt elszalasztok valamit.”

Kiderült, hogy Austin pár percre lakik Natalie édesapjának házától és mivel a lány heteken belül tervezett odamenni, ezért megbeszéltek egy közös vacsorát.

“Azóta együtt vagyunk. Az újra találkozás egyből felélesztette bennünk azt a kapcsolatot, ami abbamaradt.”A fiatalok mindketten Floridába mentek továbbtanulni és a diploma után Austin el is jegyezte Natalie-t. Nem sokkal később összeházasodtak. A vendégkönyv tele volt gyerekkori képekkel és az esküvői fotók között újraalkották egyik kedvenc gyerekkori képüket egy piros terepjáróban.

Natalie hisz benne, hogy okkal költöztek el, amikor még kicsi volt, mert ha maradnak, talán nem Austin mellett köt ki. Abban is hisz, hogy jó időben találta meg édesanyja telefonkönyvét. Minden tökéletes egésszé állt össze, akkor, amikor kellett.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...