Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Osho üzenete minden csillagjegy számára! Számodra mit tartogat?

Osho üzenete minden csillagjegy számára! Számodra mit tartogat?

Osho egy spirituális tanító volt, az alábbiakban megtudhatod, hogy szerinte milyen élettanítás illik a legjobban a különböző csillagjegyekhez. Éld az életed ezek szerint!

 

Kos

Rendben van, hogy néha önvizsgálatot tartasz, de vigyázz, ne zárkózz be túlságosan. A külvilág úgy látja, hogy nehéz téged igazán kiismerni, “hagyd, hogy jobban megismerjenek, mutasd meg, hogy valójában milyen is vagy te”. Engedd szabadon az érzéseid, és akkor könnyen leküzdheted az akadályokat.

Bika

“Meg kell tanulnod veszíteni, ahhoz, hogy nyerni tudj”. Ez nem megy túl könnyen senkinek, de, ha megpróbálod elengedni a dolgokat, akkor megnyugszik a lelked, és sokkal könnyebben eléred a céljaid.

Ikrek

Igen álmodozó természet vagy, meg kell tanulnod a kezedben tartanod az életed fonalát. “Az élet állandóan ismétli önmagát. Rá fogsz jönni, hogy egyik nap jó, a másik pedig rossz. Ez olyan, mint egy kerék, állandó körforgás van.Vedd észre, hogy mindennek megvan a maga rendje”.

Rák

Ugyanazt a leckét fogod kapni mindaddig, amíg meg nem tanulod. “Ha szeretsz egy embert, minden félelmed elmúlik, és, amikor félsz, minden szeretet elmúlik”. Ha egyszer rájössz, hogy mit hibáztál, többé nem gördíthet semmi akadályt eléd.

Oroszlán

“A belső csendben, amikor nincsenek szavak, amikor nincsenek hangok, amikor senki sincs melletted, lépj kapcsolatba a legbelső valóságoddal”. Te egy igen maximalista, és állandóan cselekvő személy vagy, de néha fel kell állítanod magadnak korlátokat annak érdekében, hogy rátalálj a belső békédre.

Szűz

Élvezd az életet, tedd túl magad a születés és a halál ciklikusságán, élj a jelent pillanatnak. “Könnyen közel tudsz kerülni a tökéletességhez, de soha nem leszel teljesen tökéletes. A tökéletesség nem a létező valóság, csupán a fejlődés folyamata”.

Mérleg

Ha nehezen tudsz döntést hozni, válaszd a kisebb rosszat. Érezni fogod, hogy béke, boldogság, áldás vesz körül, és kiteljesedik a harmónia benned. Értékeld ezeket a pillanatokat minden nap, bármilyen helyzetben is legyél.

Skorpió
“Szeresd magad, és mások is szeretni fognak”. Mivel nagyon perfekcionista vagy sokszor annyira el vagy foglalva a munkáddal, észre sem veszed, hogy ha egy kicsit jobban szeretnéd magad, és a körülötted levőket, mennyivel könnyebben mennének a dolgok.

Nyilas

“Az igazi spiritualitás a legnagyobb lázadás, azonban ez igen kockázatos, és veszélyes”. Bármilyen nagy is az egód, és a határozottságod, nagyon könnyen meg tudsz sérülni lelkileg. Légy egy kicsit alázatosabb.

Bak

“Az igazságot ne kívülről várd, az igazság benned van, csak adj esélyt neki a megnyilvánulásra, és próbáld megérteni”. Miért nem próbálod egy kicsit jobban megismerni magad? Amíg ezt nem teszed meg, az életed egy nagy káosz lesz csak.

Vízöntő

“Hogyan találhatod meg a boldogságot? Lépj ki a küzdelemből. A küzdelmek akadályokat állítanak fel eléd”. Ez természetesen olyan “mindenáron, elvakult” küzdelmekre vonatkozik, melyek nem hagyják, hogy meglásd az élet szépségét.

Halak

“Ha nem tudsz egyedül meglenni, akkor a kapcsolataid nem valódiak. És csak eszközök ahhoz, hogy elkerüld a magányosságot”. Soha ne mond senkinek, hogy szereted, ha ez csak azért van, mert felhasználod őt valamilyen szempontból.

tudasfaja.com

loading...