Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Örökre fogadták a veszélyesnek titulált pitbullt, de erre senki nem számított!

Örökre fogadták a veszélyesnek titulált pitbullt, de erre senki nem számított!

A videóban szereplő pit bull kutyát Niconak hívják. A négylábú élete nem volt könnyű, hiszen más, harci kutyákkal kellett megküzdenie, aminek köszönhetően agresszív vadállatnak nyilvánították, és egy menhelyre zárták be, ahol elaltatás várt rá.

De ekkor, a legreménytelenebb pillanatban csoda történt, hiszen Nico találkozott Kelly Gibson állatvédővel, aki egy lesújtóan szomorú fényképet látott a szomorú sorsú kutyáról, így eldöntötte, hogy segít.

Mikor találkoztak, Kelly tudta, hogy a menhely vezetői tévedtek, mert Nico nem őrjöngő, vérszomjas fenevad. A nő gyűjtést szervezett Nico megmentéséért, és az beérkezett pénzadományokból elvégezték az állatorvosi vizsgálatokat, és átszállították az ebet egy barátságosabb menhelyre, Indianába.

Mindössze három hónapnyi kezelést követően Nico-ból kezesbárány lett, és készen állt az örökbefogadásra.

A sanyarú sorsú kutyus végül Bridgethez került, ahol aranyélet várt rá, még egy hallássérült lánytestvért is kapott, aki szintén pit bull, és pont arról a menhelyről került Bridgethez, mint Nico.

Nico családja azóta az agresszívnek titulált kutyák helyzetére szeretné felhívni mindenki figyelmét, mert sokszor ezek a kutyák, kis törődéssel, odafigyeléssel teljesen szelídé, jólnevelté válnak, így fölösleges az elpusztításuk.

Sajnos időközben Niconál rákot állapítottak meg, de a holisztikus kezeléseknek köszönhetően már nincsenek fájdalmai, és szerető, együttérző család veszi körül.

loading...