Kezdőlap AKTUÁLIS Olyan dolgot mondott Isten Bence Schobert Norbikáról, amire nincsenek szavak

Olyan dolgot mondott Isten Bence Schobert Norbikáról, amire nincsenek szavak

Az RTL Sztárbox negyeddöntőjének második gálája nem maradt elütés és izgalom nélkül, ahogyan az elvárható volt egy profi bokszmeccsen.

 

A műsorban ezúttal Sáfrány Emese, Dobos Evelin, Brasch Bence, KKevin, valamint Istenes Bence és ifjabb Schobert Norbert mérték össze tudásukat a 17. kerületi Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban.

A legnagyobb várakozás és izgalom egyértelműen Istenes Bence és ifjabb Schobert Norbert összecsapásához kapcsolódott, amely a középsúly kategóriában zajlott.

Az egész gálát előzte meg egy hosszú szócsata a két műsorvezető között, és bár ifjabb Schobert Norbert inkább bölcsen hallgatott, Istenes Bence nem volt rest poénkodni.Egyik beszólásában arról mesélt, ahogy elképzeli, hogy bejön a ringbe, ünnepelgeti magát, majd kettő ütéssel kiüti ellenfelét, és megnyeri a mérkőzést. Norbert azonban higgadtan reagált, figyelmeztetve ellenfelét, hogy óvatosan legyen a jobb egyenestől.

Az odavágások, rivalizálás és feszültség fokozódott a mérkőzés előtt, és mindkét versenyző magabiztosan és keményen készült a küzdelemre. Istenes Bence kijelentette, hogy régóta várt arra, hogy megmutassa az embereknek, van egy kemény oldala is a jófiú imidzse mellett. A két műsorvezető közötti szócsata végül a szorítóban egy profi mérkőzésen csúcsosodott ki.A végén Istenes Bence mondandójával zárta a vitát, és elmondta, hogy ma este elhozza ifjabb Schobert Norbert életének első törését.

Ezzel bebizonyította, hogy mindkét versenyző nagy elszántsággal és komolysággal vette ezt a küzdelmet, és készen álltak a párbajra. A nézők izgatottan várták, hogyan folytatódik ez a kemény csata az RTL Sztárboxban.

Ez a csávó nagyon kemény! Tökös gyerek vagy, ne engedd mostantól, hogy bárki Norbikának hívjon. Te ma Norbi lettél a ringben. Ha ilyen fiam lesz, büszke leszek magamra. A szülők nagyon büszkék lehetnek rá

– mondta Istenes Bence.

loading...