Kezdőlap EZOTÉRIA Ő a legpletykásabb csillagjegy, jobban jársz, ha semmit nem mondasz el neki!

Ő a legpletykásabb csillagjegy, jobban jársz, ha semmit nem mondasz el neki!

A pletykálás nem egy túl szép dolog. Gondoljunk csak bele, mi haszna van annak, ha másokról rosszindulatú dolgokat terjesztünk? Ahelyett, hogy pletykálnánk, inkább foglalkozzunk a saját életünkkel!

Vigyázzunk, hogy kire bízzuk a legféltettebb titkainkat, mert egy bizonyos csillagjegy szülötte igencsak imád pletykálni. Nézzünk szét az ismerőseink között, ki született ebben a csillagjegyben.

Vizsgáljuk meg, hogy mennyire szeret pletykálni, és jól gondoljuk meg, hogy miket mondunk el neki az életünkről.

A pletykás ember csupán annyit tesz, hogy megmérgezi az életünk, nem sok jó származik belőle, ha vele barátkozunk. Ez a csillagjegy különben leginkább csak azért tartja velünk a kapcsolatot, mert valami hasznot akar húzni belőle.

Megtudja a legújabb pletykákat, és azokat igyekszik tovább adni. Ha már tisztában van a te életeddel, akkor a szomszédaid, rokonaid, munkatársaid életét is gyorsan számba veszi.

Számára a pletyka egy létszükséglet. Nem feltétlenül rosszindulatból, vagy tudatosan pletykál, pusztán hozzátartozik az életéhez. Csak úgy érzi jól magát, ha pletykálhat.

A pletykás ember valami banális témával igyekszik a közeledbe férkőzni, kitapogatja a kedvenc érdeklődési köröd, és máris van közös bennetek. Ha főzni szeretsz, a főzésről kezd beszélgetni veled, majd igyekszik úgy terelni a beszélgetés fonalát, hogy elidegenítse a legjobb barátaidat tőled.

Róluk kezd pletykálni, hogy XY így vagy úgy főz, és az mennyire káros. Utána pedig az is lehet, hogy kiforgatja a beszélgetést, és másnap már a barátaid ellen hangol.

A pletyka komoly konfliktusok forrása lehet, ha rájössz, hogy kedvenc ismerősöd nagy pletykás, bizony jó, ha minél hamarabb megszakítod vele a kapcsolatot.

Ugye sikerül mostanra már rájönnöd ebből a jellemzésből, hogy a legpletykásabb csillagjegy bizony a Skorpió. Van Skorpió csillagjegyű ismerősöd?

tudasfaja.com

loading...