Kezdőlap OTTHON LAKBERENDEZÉS Növények, amelyet ha beviszel az otthonodba, minden kívánságod teljesül!

Növények, amelyet ha beviszel az otthonodba, minden kívánságod teljesül!

Ha nem találod az igazit, és egy ideje magányosan tengeted a napjaid, itt az ideje, hogy beszerezz egy pár varázslatos erővel rendelkező növényt. Ezek a növények segítségedre lesznek abban, hogy párt találj, és boldogabb életet élhess.

A vitorlavirág már nagyanyáink kedvenc szobanövénye volt

A Spathipyllum vagy vitorlavirág a béke, harmónia szimbóluma. Úgy tartják, hogy a női boldogság jelképe, ha beviszed az otthonodba boldogságot, és békét teremt.

Felszívja a felesleges nedvességet, elpusztítja a gombákat és spórákat, normalizálja a légkört. A régi öregek úgy tartották, hogy a vitorlavirág a nők boldogságának beteljesítője, minden álom valóra válik tőle.Ha valaki gyerekre vágyik, és nem akar lenni, akkor mindössze annyit kell tegyen, hogy vásároljon egy cserép vitorlavirágot, és tegye a házba egy jól látható helyre.

A mirtusz a szépség, a szerelem, a boldogság, és a kiegyensúlyozott élet szimbóluma.

Ez volt Viktória királynő esküvői virága, azóta nagyon sok esküvő kötelező kelléke, mivel hisznek benne, hogy a tökéletes házasság szimbóluma.

Az egyedülálló nőknek levendula
Azok a nők, akik hosszú ideje párra vágynak, mindenképp szerezzenek be egy-két cserép levendulát.

Azon túl, hogy igen kellemes illata van, számos pozitív hatással rendelkezik, sőt még a tökéletes pár megtalálásában is segítségünkre lehet.

Az orchidea azoknak a pároknak ajánlott, akik között nem túl nagy az egyetértés, de szeretnék megoldani a problémákat.
Akik szenvedélyes szerelemre vágynak, azok vigyenek kis cserepes rózsát az otthonukba.

tudasfaja.com

loading...