Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Nostradamus döbbenetes jóslata Magyarországról 2019-re

Nostradamus döbbenetes jóslata Magyarországról 2019-re

A jóslatairól híres csillagász-asztrológus, misztikus jós szerint 2019-ben igen nagy horderejű események fognak bekövetkezni: ráadásul Magyarországot is megemlítette a jóslataiban.

Nostradamus szerint több európai országban rendkívül nagy árvizek fognak pusztítani, a legnagyobb kárt pedig hazánkban, Magyarországon okozzák, de Olaszország, Csehország és Nagy-Britannia is szenvedni fog a katasztrófától.

Amerika sem marad ki a bajokból: a jós szerint földrengések és hurrikánok pusztítanak majd, és eljön a „Nagy földrengés”, ami több mint 500 mérföld (805 km) hosszúságú területet érint majd.

2019 a felfedezések éve is lesz a jós szerint: azt jósolta például, hogy az emberek képesek lesznek majd beszélni az állatokkal. Ez persze elég abszurdul hangzik, ám a szakértők szerint a technológia teszi ezt majd lehetővé a számunkra. Emellett a misztikus jós szerint az egészségügyben lesznek még nagy áttörések: méghozzá olyan felfedezés, ami lehetővé teszi, hogy az emberek akár 200 évig is élhetnek majd.

Nostradamus szerint egy stratégiai lépés révén Kína lesz az új világvezető, valamint jóslatai szerint a migráció is folytatódik a Közel-Keleten tomboló háborúk miatt.

loading...