Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Nők milliói imádják majd: ezért kenj ajakbalzsamot a szemhéjadra sminkelés előtt!

Nők milliói imádják majd: ezért kenj ajakbalzsamot a szemhéjadra sminkelés előtt!

Nők milliói fogják imádni az alábbi trükköket, többek között azt is, hogy miért vigyünk fel a szemhéjunkra ajakbalzsamot sminkelés előtt!

 

Meg sem gondolnád mennyi mindenre lehet hasznos egy ajakbalzsam az ajkunk ápolásán kívül!

Új cipő

Ha az új cipők feltörik a sarkad, kenj egy kevés ajakbalzsamot az érintett területre és elkerülheted a hólyagokat.

Gyűrű

Ha mindig rászorul a gyűrű az ujjadra, egy kevés ajakbalzsammal könnyen lehúzhatod azt.

Megfázáskor

A sok orrfújás következtében kipirosodik és kidörzsölődik az orrod? Kend be kívül-belül egy kis ajakbalzsammal és rövid időn belül meggyógyul.

Vágás, Horzsolás

Kisebb vágások, karcolások esetén is érdemes alkalmazni. Igaz nem helyettesíthet egy sebtapaszt, de tisztán tartja a sérülést.Bőrcipőkre

Puhítja a cipő bőrfelületét, fényessé és egészen új kinézetűvé válhat tőle. Csak figyelj arra, hogy ezek után ugyanezt a tubust ne használd az ajkadra!

Hajra

Ha a hideg időben a hajszálaid szanaszét állnak a szárazság miatt, vigyél fel egy kis réteget a hajadra belőle, és máris kész. Viszont figyelni kell arra, hogy ez a réteg ne legyen túl vastag, mert attól zsírosnak tűnhet a haja.Hajvégekre

Nem kell drága hajvégápolót venned, kenj a hajvégeidre ajakbalzsamot és kiválóan ápolja majd azt.

Cipzárra

Ha akadozik a cipzárad, kend be őket ajakbalzsammal, húzd párszor fel és le, így egy pár húzás után biztosan helyrejön majd.

Fülbevaló

Ha néha nehezen megy a fülbevaló behelyezése, akkor az ajakbalzsam tökéletes mentőöv lehet. Érdemes bekenegetni szőlőzsírral a lyukat, illetve a fülbevaló bemenetét is használat előtt.

Smink

Ha a nap folyamán szétkenődött a sminked, egy kis ajakbalzsamot vigyél fel egy vattapamacsra és így könnyen korrigálhatod azt.Szemhéjra

Sminkelés előtt kend be vele a szemhéjad és a szemfestéked élénkebb, erősebb lesz!

Szerző: tudasfaja.com

loading...