Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Nézd meg, hogy mit ír rólad a japán zen horoszkóp:

Nézd meg, hogy mit ír rólad a japán zen horoszkóp:

Az 1. században élt egy japán hercegnő, Pimiko, aki szenvedélyesen foglalkozott az asztrológiával. Ő hagyományozta ránk a zen horoszkópot.

Cseresznyevirág

Február 15. – Március 20.

Személyiség

Japánban a cseresznye az életet szimbolizálja. Te is egy élettel teli, szenvedélyes személyiség vagy, aki szinte állandóan a topon van. Energikus, sugárzó és tettre kész vagy, ami mindenkit magával ragad. Az emberek csodálnak a spontaneitásod, a melegszívűséged és a lelkesedésed miatt.

Erősségek

Nagyon szociális, barátkozó és társaságkedvelő vagy. Határozott elképzeléseid vannak és vágyod a sikert. Merj nagyot álmodni, és sokra fogod vinni az életben. Bízz magadban!

Zen tanács

Mindig kövesd az álmaidat, és tarts ki az elképzeléseid mellett. A szerelem egy hatalmas mozgatórugója lesz az életednek, mely által képes vagy kihozni magadból a maximumot. Ha bajba kerülsz, mindig számíthatsz a barátaidra. Soha ne hagyd magad eltéríteni a saját utadról.

Nap 

Március 21. – Április 29.

Személyiség

A Nap a legragyogóbb és legnagyszerűbb csillag az égen. Idealista vagy, akit a szépség és a bölcsesség vezérel. Magasabb elveket követsz és hiszel abban, ha mindenki egy kicsivel nagyobb erőfeszítést tesz, akkor az egész világ jobbá válhat. Töretlenül optimista beállítottságú vagy.

Erősségek

Természetes vonzerő birtokában vagy, ami mindenkire hatással van. Képes vagy bárkit elvarázsolni egyetlen pillantással. Ne félj megtenni az első lépést!

Zen tanács

Mindig hallgass a megérzéseidre, és tiszteld meg a belső hangot, hiszen mindig csodálatos megoldásokhoz vezet. Egész életedben támaszkodhatsz a belső sugallataidra. A szerelemben légy óvatos, és ne hagyd magad elragadtatni a szenvedély által!

Bambusz 

Április 30. – Június 4.

Személyiség

Könnyed és rugalmas személyiség vagy, hasonlóan a bambuszhoz, amely finoman meghajol, ha fújja a szél. Jó kommunikációs készségekkel rendelkezel, és képes vagy a tudásodat érthetően átadni másoknak. Ez a legfőbb motivációd az életedben.

Erősségek

Erős egyéniség vagy, képes vagy szembenézni az élet kihívásaival és a váratlanul felmerülő problémáktól sem esel kétségbe.

Zen tanács

Kövesd a megérzéseidet, és soha nem fogsz csalódni. Sose ússz szembe az árral, a megoldások mindig kézenfekvőbbek az ellenállásnál.

Méhecske 

Június 5. – Július 6.

Személyiség

Olyan vagy, mint egy szorgalmas, vidám méhecske. Mindig dolgozol, gyakran túlzásba is esel. Nagyon lelkiismeretes vagy és soha nem panaszkodsz. Végzed a dolgod, és ez így van jól. Akkor vagy nyugodt, ha a dolgok jól mennek, és minden el van végezve. A családod a legfontosabb a számodra, akik sok örömet fognak okozni neked az életben.

Erősségek

Realista vagy, aki olyannak látja a dolgokat, amilyenek. Nem képzelsz bele semmibe többet annál, mint ami, teljesen illúzióktól mentes látásmóddal rendelkezel. Nem vágyakozol elérhetetlen dolgok után, tudod mire vagy képes, és ezzel elégedett is vagy. Szarkasztikus humorod mindenkit nevetésre bír.

Zen tanács

Néha merj egy kicsit álmodozni, hiszen benned is meg van az erő ahhoz, hogy valóra váltsd a legmerészebb álmaidat is.

Lótuszvirág 

Július 7. – Augusztus 1.

Személyiség

Kedves, bájos és szentimentális típus vagy, tele érzelemmel. Nagyfokú empátiával rendelkezel, átérzed a világ fájdalmát, és megértő vagy mindenkivel szemben. Lelkesítő és pozitív vagy, aki mindenkit meg tud vigasztalni egy szempillantás alatt, és rámutatsz a dolgok jó oldalára. A gyerekek közel állnak a szívedhez.

Erősségek

Belső lelkesedésed és önbizalmad határtalan, ami másokat is magával ragad. Kezdeményező vagy, és mindig kész vagy a fejlődésre. Ezeknek a tulajdonságaidnak sok sikert köszönhetsz.

Zen tanács

Nézz mindig az ég felé, és törekedj a magasba! Mindig lásd magasabb perspektívából a dolgokat, és tekints optimistán a jövőbe. Győztes típus vagy, tegyél meg mindent az álmaidért! Ne félj a szenvedélytől, éld meg a szerelmet határok nélkül.

Japán kőhíd 

Augusztus 2. – Augusztus 27.

Személyiség

Azért születtél erre a Földre, hogy összekösd az ellentétes dolgokat és világokat, hogy megtalálják az emberek az ellentéteket átívelő hidakat. Egy békítő és kibékítő személy vagy, aki egyben nagyon különleges személyiség. Egyszerre vagy erős és művészi. Jó érzéked van a zenéhez és az íráshoz.

Erősségek

Képes vagy a változásra és a megújulásra. Ennek köszönhetően folyamatosan fejlődsz, hiszen tanulsz a hibáidból. Bölcsességed és élettapasztalatodat oszd meg másokkal is, akár írás formájában.

Zen tanács

Soha ne állj meg félúton! Vidd végig az elhatározásaidat, akármennyi akadállyal is kell megküzdened. Ne légy türelmetlen, az idő neked dolgozik.

Japánkert 

Augusztus 28. – Október 10.

Személyiség

Kíváncsi, kommunikatív, extrovertált, éles eszű és izgalmas személyiség vagy, aki nagy hatással van az emberekre. Vonzerőd szinte kivétel nélkül mindenkit magával ragad. Tudod, hogy kell az emberekkel bánni, mindenkit leveszel a lábáról, de néha hajlamos vagy visszaélni mások kedvességével.

Erősségek

Az érzelmi válságokból könnyen ki tudsz lábalni, mert fel tudod dolgozni magadban az eseményeket és levonod a következtetéseket. Képes vagy továbblépni, és nem rágódsz fölöslegesen a múlt sérelmein.

Zen tanács

Ne ostorozd magad azért, mert nem vagy tökéletes. Senki nem az. Fogadd el a hibáidat, és szeresd meg azokat!

Uralkodó 

Október 11. – November 18.

Személyiség

Egészséges önbizalommal rendelkezel, bízol magadban, a képességeidben az erőfeszítéseid eredményességében, és ez mindenen átsegít. Minden álmodat valóra tudod váltani, ebben senki nem akadályozhat meg téged. Az életet egy kalandnak fogod fel.

Erősségek

Tudod, hogyan kezeld a dolgokat a fontossági sorrendnek megfelelően. Mindig lényegre törő vagy, nem veszel el a részletekben. A belső harmóniád mindig erőt ad neked a problémák leküzdésében.

Zen tanács

Ne erőltesd fölöslegesen a dolgokat. Az élet néha ad, máskor meg elvesz. Engedd át magad az élet ritmusának, és sodródj az árral.

Uralkodónő 

November 19. – December 26.

Személyiség

Erős akaratú vagy, tudod, mit akarsz, és legtöbbször el is éred azt, amit kitűzöl magad elé. Tudsz harcolni az álmaidért, és mindent megteszel azért, hogy valóra váljanak. A sikereidet annak köszönheted, hogy küzdesz, akarsz és teszel értük.

Erősségek

Megértő és rugalmas vagy. Képes vagy váltani, változtatni, vagy akár visszatérni oda, ahol valamit abbahagytál, ha a sors úgy hozza. Mindig tudod, merre van az előre, és mindig megtalálod a megoldásokat a problémáidra.

Zen tanács

Vedd magad körül gyerekekkel, és tanuld el tőlük a spontaneitást. Ez az erősségük. Az életöröm által megnyílnak a kapuk előtted.

Hold 

December 27. – Január 18.

Személyiség

Misztikus, titokzatos és varázslatos személyiség vagy. Olyan belső nyugalom birtokában vagy, akár egy istennő a Japán templomokban. Egy kiapadhatatlan belső energiaforrással rendelkezel, ahonnan mindig tudsz meríteni energiát, akármit hozzon is az élet.

Erősségek

Érzékenységed révén képes vagy meglátni a sors által küldött jeleket, megérteni az álmok üzenetét és magasabb lényekkel való kommunikáció is megadatik a számodra, ha élsz vele.

Zen tanács

Lásd magad mások szemével, és szeresd magad úgy, ahogy ők szeretnek téged. Ha másokhoz pozitívan viszonyulsz, akkor ne vond meg magadtól sem ugyanezt a kedvességet.

Szent teknős 

Január 19. – Február 14.

Személyiség

Van egy veled született belső bölcsességed, ezáltal minden problémát kellő higgadtsággal és nyugalommal kezelsz. Tudod, hogy mindenre van megoldás, csak meg kell keresni. Mások számára kissé hűvösnek és távolságtartónak tűnsz, pedig belül egy szenvedélyes és harcos nő vagy, aki harcol az igaz értékekért.

Erősségek

Szívvel lélekkel harcolsz, bármibe is kezdesz. Teljes odaadással teszed a dolgodat, magas színvonalon teljesítesz mindig. Elvárod magadtól, hogy mindig a maximumot add.

Zen tanács

Mindig fejezd ki az érzelmeidet, a csend szavát nem hallja meg senki.

Forrás:joportal.hu

loading...