Kezdőlap AKTUÁLIS Nem hiszel majd a szemednek – Friss fotó jött Mészáros Lőrincről

Nem hiszel majd a szemednek – Friss fotó jött Mészáros Lőrincről

Hirdetés

Az év első hónapjaiban ismét a figyelem középpontjába került Mészáros Lőrinc, Magyarország egyik leggazdagabb üzletembere. A Puskás Akadémia elnöke a hagyományokhoz híven ellátogatott a Puskás Akadémia marbellai edzőtáborába, követve ezzel fiai példáját.

 

Hirdetés

A klub hivatalos Facebook-oldalán megosztott fotókon Mészáros Lőrinc látható, ahogy a spanyol napsütésben tekinti meg a férfi NB I-es csapat utolsó spanyolországi felkészülési mérkőzését. A kép alá a klub hozzátette, hogy az elnök a helyszínen figyeli meg a csapat teljesítményét.

Az érdekesség, hogy az idei fotót érdemes összehasonlítani a szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt készült képpel. A Puskás Akadémia FC által közzétett fotók alapján látható, hogy Mészáros Lőrinc külső megjelenése mennyire változott az elmúlt év során.
A milliárdos üzletember tavaly és idén is az edzőtáborban töltheti az időt, amely nem csupán a sportteljesítmény figyelemmel kísérésének lehetőségét biztosítja számára, hanem nyilvánosságot is teremt a mindennapjaival kapcsolatban.

Azok, akik a milliárdos üzletember életét és karrierjét követik, biztosan érdeklődve várnak további részletekre arról, hogy milyen változások történtek Mészáros Lőrinc életében az elmúlt év során, és mit rejteget a jövő. A fotók mindenesetre egyértelműen mutatják, hogy Mészáros Lőrinc továbbra is aktív és elkötelezett a sport és az üzleti élet terén.
Hirdetés
loading...