Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Nem értette, hogy felesége miért olyan fáradt mindig. Mikor rájött az okára,...

Nem értette, hogy felesége miért olyan fáradt mindig. Mikor rájött az okára, megszakadt a szíve

Egy fiatal angol férfi (Tony) Cresswell városból készített egy fotót a családjáról. A képen látható a felesége Sarolta, aki megölelte a kisfiát és elaludt. A fotó alá Tony írt egy őszinte szívből fakadó üzenetet, amely pillanatokon belül elterjedt és már az első nap több tízezer ember kedvelte a bejegyzést.

 

Úgy döntöttünk, hogy megosztjuk veletek ezt a szívbemarkoló jelenetet, ami lejátszódott ebben a fiatal családban.

ke1

“Néha ez a nő nem kap elég tiszteletet részemről. Minden alkalommal, amikor hazajövök a munkából ő nagyon fáradtnak érzi magát. Sokszor feltettem magamban a kérdést, hogy vajon miért lehet fáradt? Én egész nap dolgozok, ő pedig ki sem mozdul a lakásból…

Mostanában sokat gondolkoztam ezen. Mit csinálhat a feleségem az én távollétemben, hogy mindig annyira fáradt? Vajon ölébe veszi a gyermeket és a televíziót nézi egész nap? Természetesen nem!

Korán reggel a gyermek megéhezik. Charlotte is megéhezik, de ő megfeletkezik magáról és a gyermekről gondoskodik. Majd játszik vele, tisztába teszi, majd ismét játszik vele újra és újra..

A gyerek egy idő után kifárad és elalszik. De anyának ilyenkor nincs ideje aludni. Össze kell gyűjtenie a szétszóródott játékokat, mosnia és mosogatnia kell… Miközben ezeket a dolgokat végzi, közben a kisbaba felébred és szüksége van az anya figyelmére.”

Charlotte újra megeteti a babát, majd játszik vele. Mindent megtesz, még akkor és neki még nem volt ideje enni sem. A munkáját pedig senki sem értékeli, hiszen a játékok újra szétszóródnak, a gyerek megint piszkos lesz.

Amikor hazatérek a munkából egy kimerült nehéz nap után, elég egy pillantás a szeretteimre és máris boldoggá tesznek. Mostmár megértem, hogy miért olyan fáradt mindig a feleségem, hiszen sok erőre és elkötelezettségre van szüksége, a gyermek jóléte érdekében.

Bár a nők törekvése sokszor észrevétlennek tűnik, de megértettem, hogy ez kemény feladat. Szülőnek lenni, nem kicsi áldozat!”

ke3

Ha egyetértesz Tony szavaival, akkor küldd tovább ismerőseidnek is!

Forrás:favoritblog.hu

loading...