Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Neked mekkora a kisujjad? Ezt nézd mit árul el rólad!

Neked mekkora a kisujjad? Ezt nézd mit árul el rólad!

Hirdetés

Minden bizonnyal nem szoktad napi rendszerességgel vizsgálgatni az ujjaidat legalábbis nem azért, hogy személyes jellemzőidről tudj meg többet!

 

Hirdetés

Az alábbiakban azonban egy nagyon érdekes elemzést olvashatsz, s csupán a kisujjad segítségével eddig nem ismert belső tulajdonságaidat ismerheted meg!

Egy dél- koreai elemzés szerint olyan információkat tudhatsz meg magadról például, hogy mennyire tudsz kommunikálni a körülötted levőkkel, és mennyire tudod kimutatni a szeretetedet.

A szakemberek megállapították, hogy nagyon erős összefüggés van kisujjunk mérete, és a szeretetünk kifejezési módja között.

Úgy gondolják, hogy a kisujjunk méretéből megállapíthatjuk, hogy milyen a kapcsolatunk a szerelemmel, mennyire tudunk szeretni, mennyire vagyunk odaadóak.1.Ha a kisujjad az első ujjpercig ér, akkor azt jelenti, hogy nagyon kifejező vagy, könnyen kimutatod az érzéseidet, és hangot adsz gondolataidnak. Hamar megnyílsz másoknak, érzéseidet félelem nélkül feltárod.

2.Ha a kisujjad meghaladja a második ujjpercet, akkor azt jelenti, hogy barátkozós, és találékony ember vagy. Néha rosszul sülhet el a jóindulatod, a környezeted nem veszi észre, hogy te csak jót akartál tenni.

3.Ha a kisujjad meghaladja a legutolsó ujjpercet, akkor azt jelenti, hogy nem vagy túl kommunikatív vagy, nehezen nyílsz meg mások előtt. Zárkózott vagy, nem szívesen mondod el érzéseidet másoknak.


A lényeg az, hogy tanuljunk meg megfelelően kommunikálni az érzéseinkkel. Az sem túl jó ötlet, ha nem mutatjuk ki egyetlen érzésünket sem, de óvakodjunk a fecsegéstől, pletykálkodástól. A szeretet a legfontosabb dolog a világon, tanuljuk meg okosan “használni”.

Hirdetés
loading...