Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Ne akarj megfelelni másoknak: ez a lány letörli a sminkjét, felvállalja önmagát!

Ne akarj megfelelni másoknak: ez a lány letörli a sminkjét, felvállalja önmagát!

Arra a kérdésre, hogy mit jelent tökéletesnek lenni a mai világban, kevés ésszerű válasz létezik, minden ugyanis az elvárások és korunk változásának válasza. Az apró hibák egyedivé, különlegessé és lehet hihetetlen, de széppé tesznek minket, ezt pedig mindenkinek el kellene fogadnia.

 

 

Cheri Lindsay egy profi sportoló, röplabdázó, akinek pár évvel korábban bőrbetegsége keletkezett, ami nem más, mint bőrpigment hiány.Az alábbi videóban Cheri megmutatja igazi arcát, felvállalja betegségét és elmeséli történetét.

„Az bőr felületén megjelenő foltok akkor kezdtek jelentkezni, mikor egyetemre jártam Texasban. Az orvosok azt mondták, hogy ezek a foltok egyre nagyobb lesznek, és ez be is következett, szinte sokkolt, hogy milyen gyorsan végbement az egész foltozódási folyamat.

39499_share

Nagyon nehéz ezzel a betegséggel szembenézni. Mikor megtudtam, hogy bőrpigment-hiányom van, azonnal megkérdeztem:

– Fájni fog?

– Nem – jött a válasz

– Ragályos betegség?

– Egyáltalán nem – közölték.

– Teljes életet tudok élni?

– Természetesen igen – mondták.

A gyerekek reakciója a legfurább, ha meglátnak engem. Nagyon kíváncsiak és tudni akarják, hogy mi történt velem. A szüleik sokszor elsüllyednek szégyenükben, mikor a gyerkőcök ujjal mutogatnak rám, és megkérdik: „Mi történi vele?” Ezeket ma már megszoktam, de jobban szeretném, ha konkrétan megkérdeznék, minthogy saját találgatásokba kezdjenek.

Egy alternatív megoldást találtam, egy olyan krémet, amellyel ismét barna bőrt varázsolhatok, hiszen eredetileg is ilyen a bőröm, ezzel szeretném megkímélni az embereket a sokktól, hogy nem mondják azt, hogy „fekete bőrű, de fehér foltok vannak rajta”. Senki sem tökéletes, ezért vállaltam, hogy megosztom én is, hogy milyen problémával küzdök.”

 

Szerző: tudasfaja.com

loading...