Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp szeptember 11. – Ezek a csillagjegyek legyenek ma nagyon óvatosak,...

Napi horoszkóp szeptember 11. – Ezek a csillagjegyek legyenek ma nagyon óvatosak, az egészségük a tét!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Úgy érezheted, hogy valami, aminek a megszállottja vagy nem hoz gyümölcsöt olyan gyorsan, mint ahogy azt elképzelted. Attól, hogy nem tapasztalsz azonnali eredményt, még nem jelenti azt, hogy nem is fog bekövetkezni. Lassulj le egy kicsit és várj.

Bika

Igazán bebetonozott elképzeléseid vannak arról, hogy a szerelemnek és a párkapcsolatoknak hogyan kellene kinézniük, de talán most itt lenne az ideje egy új perspektívából tekinteni rájuk. Néha a dolgok olyan módon történnek, ahogy a legkevésbé számítasz rájuk.

Ikrek

Elég nehéz lesz ma helyén kezelned a feszült szituációkat, minthogy úgy érzed, minden egyszerre szakad rád. Habár rengeteg teendőd akad, az lenne a legjobb, ha egyszerre csak eggyel foglalkoznál és így haladnál tovább.

Rák

Valaki megpróbál a mai napon kihozni a sodrodból és elhitetni veled, hogy nem felelsz meg egy elvárásnak. Nem szabad hagynod ennek az embernek, hogy kivegyen az energiádból. Ebben az értelemben ideje megszabni bizonyos határokat.

Oroszlán

Otthoni vagy családi ügyek ugraszthatnak össze a pároddal vagy valakivel, akivel együtt élsz. Mindamellett azt is érezheted, hogy millió részre darabolódsz fel. Priorizálj, mi fontos és mi nem az.

Szűz
Egy súlyos túlgondolás miatt végül nem jutsz semmilyen kézzel fogható eredményre, ráadásul szellemileg és testileg is lefáradsz majd. Ha szeretnél megvilágosodni a témával kapcsolatban, akkor érdemes volna később foglalkozni vele.

Mérleg

Eléggé meggondolatlan leszel a pénzzel kapcsolatban, különösen, ha arról van szó, hogy valami szórakoztató vagy élvezetes dologra költs. Habár nem tilos kényeztetned magad, a felesleges kiadásokat később még megsínyled. Inkább a megtakarítással kellene törődnöd.

Skorpió

Egy családi vagy egyéb személyes kapcsolatodat érintő ügy ma nehezen fog érinteni. Bár nem egyszerű elengedni a múltat, ideje, hogy reálisan tekints a helyzetre, ahelyett, hogy a képzeletednek élnél.

Nyilas

Azt érezheted, hogy a társasági és a magánélet ketté tép, ám, mivel az energiaszinted nem olyan magas, hogy ezeknek az igényeknek meg tudj felelni, az lenne a legjobb, ha most senki mással, csakis magaddal foglalkoznál. Ne érezz bűntudatot azért, mert lelkileg szeretnél egyensúlyba kerülni.

Bak

A szokásos magányos farkas hozzáállásod mellett dűlőre kell jutnod azzal, hogyan kérj segítséget másoktól. Nem kell, hogy kizárólag egyik vagy másik irányba hajolj el. Lehetsz egyszerre független, ugyanakkor a közösséged hasznos tagja is.

Vízöntő

Nehéz lesz elhessegetni a bizonytalanság gondolatát, amikor az álmaid elérése és a nagy karrier befutása kerül témába. Az univerzum mindenesetre melletted áll, szóval neked is hinned kell magadban, még akkor is, ha jelenleg ennek semmi jelét nem látod.


Halak

Kissé idegesnek és leterheltnek érzed magad a gondolataid és félelmeid miatt, ami megnehezíti, hogy a teljes képet lásd. Ha szükséged van támogatásra ahhoz, hogy megérts valamit vagy, hogy megőrizd a pozitivitásodat, akkor fordulj egy bizalmasodhoz. A lényeg, hogy ne add fel.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...