Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp október 8. Hétfő – Kosok, Halak, Ikrek, Rákok, Oroszlánok, Bikák...

Napi horoszkóp október 8. Hétfő – Kosok, Halak, Ikrek, Rákok, Oroszlánok, Bikák és Skorpiók figyeljetek!

Ha ma van a születésnapod: Az elkövetkezendő időszakban nem kell majd erősen küzdened a vágyaid eléréséért. A legtöbben a környezetedben mintha ráéreznének, hogy mire van éppen szükséged és segíteni fognak téged abban, hogy beteljesítsd őket. A legutolsó dolog, amivel dolgod lehet, a konfliktusok.

Ha egyedülálló vagy, különösen magabiztos leszel, így még nagyobb kihívás elé állítva a potenciális jelölteket. Az év vége felé nagy eséllyel találkozni fogsz egy olyan személlyel, akitől pillangóérzés lesz a gyomrodban. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel gyakran fogtok nézeteltérésbe keveredni. Nem kell, hogy mindig neked legyen igazad.

Kos

Kissé irányításmániás leszel, ami az elkövetkező napokban még problémát okozhat. Ne akard kikényszeríteni, hogy mindenki az elvárásaid szerint cselekedjen. A legjobb az lesz, ha hagyod a dolgokat maguk útján folyni és magadat is rábízni most az események áradatára.

Bika

Lehet, hogy egyesek most ridegnek és keménynek látnak, de a barátaid és a családod tudja jól, hogy milyen vagy valójában és nem lepődnek meg a gyengédségeden, amit azok iránt tanúsítasz, akik lelkileg össze vannak törve. Az ő szeretetükre mindig számíthatsz.

Ikrek

Valaki meg fog keresni egy ötletével, amihez elkél majd a segítséged és te természetesen örömmel állsz szolgálatba. Ám arra figyelned kell, hogy ne vedd át teljesen az irányítást, hiszen ez nem te gyereked és csak akkor fog jól működni, ha meghagyod annak, akihez tartozik.

Rák

Vegyél mindent a minimumra és csak azokra a dolgokra szánj extra időt és energiát, amelyek valóban fontosak számodra a mai napon. A fizikai és lelki egészségedet nem szabad elhanyagolnod. Annál fontosabb talán semmi nem lehet.

Oroszlán

Ideje elfogadnod, hogy egy ügyet nem fogsz tudni megoldani, bármennyi energiát is ölsz bele. A legjobb, amit most tehetsz az az, hogy teljesen megfeledkezel róla és azt is elutasítod, hogy beszélgetésbe elegyedjetek vele kapcsolatban. Hagyd a múltra.

Szűz

Egyesek szemében úgy tűnhet, hogy megállapodtál egy irányvonal mellett, de te valójában képes vagy bármilyen alternatív utat választani, ha azt jobbnak találod. Számos módon meg lehet közelíteni a dolgokat és tudnod kell megválasztanod azt, ami neked a legalkalmasabb.

Mérleg

Valami be fog következni akkor is, ha nem szeretnéd, de minél hamarabb sikerül elfogadnod, annál könnyebb lesz a dolgod. A magas szintű kozmikus aktivitással a jegyed körül, nem számít, hogy mi jön, játszi könnyedséggel túl leszel rajta.

Skorpió

Figyelj oda jól a kiadásaidra a mai napon és ne vegyél semmit 100%-osnak, ha a pénzügyeiddel kapcsolatos dolgokról van szó. Ha körbenézel magadon, láthatod, hogy mindened megvan, amire szükséged lehet, tehát miért költenél feleslegesen.

Nyilas

Lehetséges, hogy ma semmit nem tennél az égvilágon, ami ugyan tőled szokatlan hozzáállás, de miért kellene rosszul érezned magad miatta? Mindenkinek kell egy kis szünet időnként, amikor kikapcsolhat és újratölthet. Legyen ez egy olyan nap.

Bak

Ami most úgy tűnik, hogy a legjobban zavar a világon, az, mint kiderül, a legkevésbé árthat neked és ha ezt a tényt magadénak fogod tudni, akkor egyszerre úgy érzed, majd, hogy egy hatalmas súly hullik le a válladról. Felejtsd el a múltat, a ma az, ami számít.

Vízöntő

Valakinek szüksége lesz a segítségedre és te hagysz is csapot-papot, hogy asszisztálhass. Talán egyesek úgy gondolják majd, hogy máshol nagyobb hasznod lenne, de ne engedd, hogy bárki az utadba álljon. Téged nem lehet csak úgy megállítani.

Halak

Az elmúlt időszakban úgy érezheted, mintha mindenki ellened lenne és mindenki rosszat gondolna rólad, ám ez mostantól teljesen meg fog változni, hiszen rájössz, hogy mindez a negatív érzés belőled fakad. Ami most fog történni attól csak az fog erősödni benned, hogy mennyien melletted állnak.

tudasfaja.com

loading...