Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp október 30. kedd – Már megint kezdődik minden elölről!

Napi horoszkóp október 30. kedd – Már megint kezdődik minden elölről!

Ha ma van a születésnapod: Az elmúlt hónapban sok dologra tettél szert és az elsőszámú célod az elkövetkező évben, hogy ezeket egyesítve és rájuk alapozva építsd fel a jövődet. A magánéleted és a karriered terén is olyat fogsz alkotni, amely hosszú életű lesz.

Ha egyedülálló vagy, egy olyan személlyel találkozhatsz, akiről elsőre nem is gondolnád, hogy a nagy Ő-vé válhat a szemedben. Érezni fogod, hogy hozzá foghatót még nem ismertél. Ha párkapcsolatban élsz, annyira felfokozott vagy, hogy a párod teljesen elhanyagolva érzi magát melletted.

Kos

Próbálj meg kevesebb jelentőséget szentelni egy dolognak, ami összességében nem is nyom sokat a latba. Lehet, hogy az anyagi helyzetedre befolyással van egy bizonyos mértékben, de ezenkívül semmi másra. Biztos lehetsz benne, hogy nem fog veszteséged származni.

Bika

Ha egy partnerkapcsolat nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, akkor neked kell kiderítened az okát és rendbe hozni. Nagy a valószínűsége, hogy egy buta félreértés történt, ami elkerülhető lett volna, de még mindig helyrehozható.

Ikrek

A vágyaid kommunikálása a többiek felé most nem lesz olyan egyszerű, mint általában, de ez nem jelenti azt, hogy meg sem kell próbálnod. Minden rendben lesz, ha emlékezteted magad arra, hogy mindig azt mondd, amit gondolsz és ne virágnyelven beszélj.

Rák

Nemrég egyezségre léptél valakivel, ám most újra elgondolkodsz rajta. Most már nem lehet visszalépni, főleg, ha a jó hírnevedet meg akarod őrizni. Ha van valami, ami aggaszt ezzel kapcsolatban, akkor azt a partnereddel beszéld meg és sikerülhet közös nevezőre jutni.

Oroszlán

Ha valamilyen hibát követtél el, ne próbáld meg palástolni azt. Senki nem várja el tőled, hogy tökéletes légy, te se légy szigorú önmagaddal szemben. Ismerd el, ha vétettél és próbáld meg helyrehozni.

Szűz

Amit egy kollégádtól a mai napon hallasz, ésszerűnek tűnhet, de a bolygók arra figyelmeztetnek, hogy ne vegyél mindent készpénznek. Mindenki a saját véleménye iránt elkötelezett, de a legfontosabb az, hogy egy vélemény milyen tényekre van alapozva.

Mérleg

Kísértést érzel arra, hogy elkendőzz egy információt, ami nem passzol a világképedbe, de azzal hibát követnél el. Az igazság az, ami és nem az, amivé te szeretnéd alakítani. Ideje a valóságban élni.

Skorpió

Szereted azt hinni, hogy semmi nem képes túlnőni rajtad, de ami a mai napon történik, arra ösztönöz majd, hogy szembenézz vele, van, amivel te sem tudsz elbánni. Ez nem a feladás jele, hanem a valóság elfogadásáé.

Nyilas

Döntést kell hoznod és tudod, hogy ha most nem teszed meg, akkor később kell, amikor a körülmények már kevésbé lesznek kedvezőek. Légy bátor és tedd, amit tenned kell, azaz, amit a szíved diktál.

Bak

Ne bízz túlságosan abban, hogy mindenki jót akar neked, különösen akkor, ha zavarosnak véled mások motivációit. Igen, szép dolog mindenkiben a jót látni, de ne higgy el mindnet, amit mondanak neked.

Vízöntő

A legfontosabb most az, ahogyan a feljebbvalóiddal beszélsz. Ha a hangod magabiztos és a viselkedésed határozott, akkor inspirálni fogod őket és hinni fognak benned és abban, amit csinálsz.

Halak

Ne vedd túl komolyan a kis vitákat. Egyesek a keserűségüket másokon próbálják levezetni. Neked semmi közöd a bajukhoz, ezért nem is szabad hagynod, hogy a hangulatodat feleslegesen elrontsák.

tudasfaja.com

loading...