Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp október 18. csütörtök – Ha szingli vagy, valaki ma belép...

Napi horoszkóp október 18. csütörtök – Ha szingli vagy, valaki ma belép az életedbe, ha párkapcsolatban élsz, ennél sokkal jobb vár!

Ha ma van a születésnapod: Nagy felfordulásra, mindent megmozgató változásra számíthatsz az életed bármely területén. Ne próbálj ellenállni, inkább fogadd várakozással. Tanuld meg élvezni a változás hozta bizonytalanságot.

Ha egyedülálló vagy, valaki be fog lépni az életedbe és levesz a lábadról. Adj legalább egy évet, hogy megtudd, ez a személy valóban felér-e az érdeklődéseddel. Ha párkapcsolatban élsz, a kreativitásod örömmel tölti el a kedvesedet. Azt veszed észre, hogy sokkal spontánabb, ha rólad van szó és ez a kapcsolatotok hasznára válik.

Kos

Ez a nap eléggé nehézkes lesz számodra, ha az a fajta Kos vagy, aki szereti megtenni az első lépést. Olyan változásra számíthatsz, ami felett nem lesz kontrollod. Ne harcolj ellene, hanem haladj vele.

Bika

Megvan rá az esély, hogy túlságosan keményen dolgoztál az elmúlt időszakban és mostanra teljesen tisztává vált, hogy lassítanod kell. Mások talán sokat várnak el tőled, de neked nem kell keménynek lenned magaddal.

Ikrek

Az elkövetkező napban a kreatív programok mindegyike nagyon jól fog alakulni és nem is akarod visszafogni magad. Nem érdekel, hogy mit gondolnak mások, mész és teszed, amit akarsz. Légy kalandvágyó, ez kell most neked.

Rák

Az, hogy utálni esetleg kedvelni fogod mindazt, ami a mai napon történik, attól függ, hogy hogyan közelítesz hozzá. Ne feledd, azért, mert a világ nem hajol meg előtted, nem jelenti azt, hogy te ne hajolhatnál meg egy kicsit a szórakozás kedvéért.

Oroszlán

Mozgásban kell lenned az elkövetkező 24 órában. Hogy hová mész és mit csinálsz, az másodlagos. Ami a lényeg, hogy kimozdulsz és megmutatod magad a világnak. Olyan kedvelt tulajdonságokkal rendelkezel, amit másoknak is tapasztalniuk kell.

Szűz

Bármi, ami pénzzel kapcsolatos, a mai napon jól fog menni neked. Bármilyen erőfeszítést tégy is a mai napon – fizikai, mentális vagy lelki – az tekintélyesen értékelve lesz.

Mérleg

Ez lesz az egyik legjobb napod az évben, ezért fontos, hogy kihasználd. Bármibe is engedd bele a kezed, rendkívül jól fogsz járni. Olyannyira, hogy el is csodálkozol rajta. Az univerzum szeret téged.

Skorpió

A túl nagy önbecsülés ugyanolyan rossz tud lenni, mint a túl alacsony, ezért jobb, ha a középúton maradsz és kerülöd azokat az eseményeket, amelyek bármely szélsőség irányába mutatnak. Úgy vagy tökéletes, ahogy vagy.

Nyilas

Ne hagyd, hogy bármi is korlátozzon. Minél inkább engeded magad álmodozni, annál nagyobb az esélye, hogy valóra is váltod. Álmodozz a lehetetlenről és hagyd figyelmen kívül, amit mások mondanak.

Bak

Kozmikus aktivitás tapasztalható a karrier szektorodban, ami azt jelenti, hogy eltökélten nyomot fogsz hagyni magad után és ha ezért egyesekkel kissé szívtelennek kell lenned, hát az sem baj. Nincs időd amatőrökre, profizmust követelsz mindenkitől.

Vízöntő

Ez egy szerencsés nap és még szerencsésebb lehet, ha nem csak otthon ülsz és várod, hogy történjen valami, hanem kimozdulsz a világba. Ha azon gondolkozol, hogy teljes életmódváltásba kezdesz, hajrá.

Halak

Nem vagy kifejezetten gondtalan állapotban, de semmi baj. Mindenkinek vannak hullámvölgyek az életében. Neked most arra van szükséged, hogy kicsit egyedül légy a gondolataiddal és letisztázd őket.

tudasfaja.com

loading...