Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp október 12. péntek – Bőven lesz mit feldolgoznod a mai...

Napi horoszkóp október 12. péntek – Bőven lesz mit feldolgoznod a mai napon!

MEGOSZTÁS

Ha ma van a születésnapod: Kizárólag komoly témák tudják lekötni a figyelmedet. A csevegés és egyéb társasági tevékenységek most nem érdekelnek. Jobb, ha távol maradsz az olyan emberektől, akik csak pletykálni szeretnek és hasonszőrűekkel vedd körbe magad.

Ha egyedülálló vagy, a potenciális féllel könnyedén megtaláljátok egymást. Úgy fogod érezni, hogy a megfelelő emberrel találkoztál és szinte azonnal szerelembe esel. Ha párkapcsolatban élsz, nagyon jól fogjátok magatokat érezni a kedveseddel barátaitok társaságában. Egy közös célon is erősen dolgoztok most együtt.

Kos

Úgy gondolod, hogy kétszer olyan keményen kell dolgoznod, mint másoknak, de a kozmikus javaslat éppen az ellenkezője. Minél kevésébe hajszolod magad, annál többet leszel képes elérni. Minőségben gondolkozz, ne mennyiségben.

Bika

Van valami, amit meg szeretnél tenni, de folyamatosan falakba ütközöl. Kellene még egy próbát tenned? Nem valószínű. Egyértelmű, hogy a szíved mélyén nem is akarsz foglalkozni vele, ezért jobb, ha átpártolsz egy olyan dologra, ami valóban érdekel.

Ikrek

A barátaid és a kollégáid úgy tűnik, hogy ok nélkül válnak a mai napon pesszimistává. Nem szabad hagynod, hogy a hozzáállásuk téged is lehúzzon. Ha nem találod meg a módját, hogyan vidítsd fel őket, akkor kerüld a jelenlétüket. A szenvedés szeret társaságot találni magának.

Rák

Bizonyosodj meg róla, hogy tudod, miről akarsz beszélni, mielőtt kinyitod a szádat és megmondod másoknak, hogy mit kellene tenniük. Ha valami olyat mondasz, ami megcáfolható, az negatívan hat a jóhíredre. Ha kétségeid vannak, inkább ne mondj semmit.

Oroszlán

Lehet, hogy egy kissé lassabb lesz a reakcióidőd fizikálisan és mentálisan is a mai nap, de ez rendben van. A hónap minden napján te vagy a gyors Oroszlán, tehát nyugodtan lassulj le egy kicsit. Hétfőn újult erővel fogsz a hét elé állni.

Szűz

Fontos, hogy tudd és ismételd magadnak, hogy mi az, amit az életben el akarsz érni és hogyan fogod azt megszerezni. A bolygók ma felerősítik a gondolataidat, így ne pörgesd olyan dolgokon a fejed, amelyeket nem szeretnél, hogy megjelenjenek az életedben.

Mérleg

Nehezedre esik ezt a napot simán végigvinni, de ezzel nincs semmi baj. Olyan dinamikus voltál az elmúlt hetekben, hogy igazán szükséged van egy kis pihenésre. Aludd ki magad és figyelj oda a táplálkozásodra is. Hidd el, utána jobban leszel.

Skorpió

Nem számít, hogy mennyire meggyőzően tud érvelni valaki, ha a lelked mélyén érzed, hogy nincs igaza, akkor ellenőrizd te magad is a tényeket és ne bólogass semmire, amivel kapcsolatban nem vagy 100%-ig biztos. Nem lehetsz elég óvatos.

Nyilas

Jó lesz realistának lenned az ambícióiddal kapcsolatban, különösen, ha az a típus vagy, aki mindig optimistán áll hozzá az ötleteihez, és valódi meggazdagodást és hírnevet vár mindegyiktől. Egy nap így lesz, de most próbálj meg a valóság talaján maradni.

Bak

Ez egyetlen dolog, amitől most távol kell taratanod magad, az a negatív gondolatok hada. Ne hagyd, hogy föléd kerekedjenek, olyan szinten, hogy már az irányt is elveszíted. Nem számít, hogy mi adja a legnagyobb erőt neked, nagy dózis kell ma belőle.

Vízöntő

Igen, lehetséges, hogy a barátaid és a családtagjaid valamit visszatartanak előled, de jó okuk van rá. Vannak dolgok, amikről jó, ha nem tudsz, szóval ne is akarj kutakodni utánuk.

Halak

Ha nehezen tudod átadni másoknak a mondandódat, akkor térj vissza az alapokhoz és magyarázd el olyan egyszerűen, hogy a legbutábbak is képesek legyenek megérteni. Ha kell, beszélj tőmondatokban.

tudasfaja.com

loading...