Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp november 3. vasárnap – Nagy veszteség érhet ma több csillagjegyet...

Napi horoszkóp november 3. vasárnap – Nagy veszteség érhet ma több csillagjegyet is!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Egy ismerős arcon felvillanó mosoly, egy szeretted társasága is elég lesz ma ahhoz, hogy jó kedvre derülj. Hallgasd a kedvenc dalaidat és viseld a kedvenc színeidet. Élvezd ki a szabadidőt, ami megadatott neked.

Bika

Úgy döntesz, hogy kipofozol valamit, átgondolsz egy feladatot, tervet, fejleszteni fogsz valamit. A befektetett munka meghozza majd a várva várt eredményt. Pihenés gyanánt burkolózz be egy puha takaróba és olvass egy jó könyvet vagy nézd meg a kedvenc filmedet.

Ikrek

Légy tevékeny a mai napon. Szépítsd, csinosítsd az otthonodat. Szervezz programot a szeretteiddel, írd össze a karácsonyi ajándéklistádat, tervezd meg a legközelebbi utazásodat. Oly sok tennivaló akad, amely örömmel töltheti el a szívedet.

Rák

Az álmaid megkövetelik tőled, hogy egy lábbal biztosan állj a talajon, a másikkal pedig rajtra kész legyél. Mivel nagyot álmodsz, fontos, hogy a realitások ne érhessenek váratlanul. Valami, aminek nem örülsz, felbukkanhat a mai napon, ám ez is része egy nagyobb tervnek.

Oroszlán

Ha nemrég tapasztaltál meg jelentős változást az életedben, mint egy költözés vagy találkozás egy személlyel, akit igazán kedvelsz, akkor engedd meg magadnak az izgatottság érzését. Szervezz összejövetelt és ünnepelj bármit, amiért hálát adhatsz.

Szűz

Lehangoltnak érzed magad a mai napon? Nem vagy vele egyedül, hidd el. A kozmosz érdekes hatással lesz sok emberre, szóval ne csodálkozz, ha nehezen tudod meghatározni, hogy mi a gond, csak egyszerűen kutyául érzed majd magad.

Mérleg

Ez egy remek nap lesz arra, hogy azzal töltsd, amit igazán szeretsz csinálni. Még ha a terveid nem is úgy alakultak, ahogyan azt elképzelted, őrizd meg a lelkesedésed. Élvezd a családod, barátaid társaságát és nézd át a tennivalók listáját. Szelektálj ki pár tételt róla.

Skorpió

A mai nap emlékeztetni fog arra, hogy mennyi mindent elértél már az életben. Egy régi barát kereshet fel telefonon vagy írhat neked üzenetet, hogy megtudja, hogy vagy mostanában. Rájössz, hogy az életet csak mi bonyolítjuk magunk körül és csakis mi egyszerűsíthetjük le.

Nyilas

Ha az őszinteség ajándék, akkor bőven el leszel látva belőle a mai napon. Ha képes leszel egy barát hibáin túllátni, akkor újra megerősíthetitek a kettőtök közti köteléket.

Bak

Álmodj nagyot és dolgozz érte keményen. Ez legyen a mottód a következő időszakra. Nyílj meg új elképzelések felé a karrieredet illetően. Lehet, hogy összefutsz egy baráttal vagy ismerőssel, aki egy remek lehetőségről informál téged. Élj vele.

Vízöntő

A kalandvágyad, az, hogy valami újat tapasztalj meg, ma kifejezetten erősen fog izzani benned, de ess túlzásba az ötleteléssel. Sőt, a mai napon inkább arra koncentrálj, hogyan tudnád megszilárdítani az életedben azt a szenvedélyedet, ami a mindennapokban visz előre.

Halak

Talán mélyebbre kell ásnod magadban, hogy megtaláld azt, ami után már oly régóta keresgélsz. Lehet, hogy az éjszaka közepén felébredsz és bevillan valami a múltadból, aminek a jelentőségét csak most fogod megérteni igazán. Figyelj a jelekre.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...