Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp március 31. – Mérleg, Kos, Halak, Szűz, Rák, Skorpió, Bak,...

Napi horoszkóp március 31. – Mérleg, Kos, Halak, Szűz, Rák, Skorpió, Bak, Vízöntő, Ikrek, Nyilas

Ha ma van a születésnapod: Számos szokatlan esemény fog érni, amelyek talán még a nézeteidet is megváltoztatják majd. Amit fontos megértened az az, hogy ezek a tapasztalatok jó hatással lesznek rád és rajtad keresztül másokra is.

 

 

Ha egyedülálló vagy, nem kell rágörcsölnöd az ismerkedésre, a találkozások természetesen fognak bekövetkezni. Ha úgy döntesz, akár igazán értékes kapcsolatot is kialakíthatsz. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel sokat vitatkoztok az előnyökön és hátrányokon, több üggyel kapcsolatban is.

Kos

Az üzeneted a mai napra az, hogy minél magasabbra próbálsz törni, annál többet érhetsz el. Nincsenek számodra határok, bármit elérhetsz, csak higgy magadban és váltsd valóra a lehetetlent. A siker az elmében kezdődik.

Bika

Ami ma és holnap történik, meg fogja nyitni az elmédet új lehetőségekre. Néha eléggé be tudsz feszülni, de most elég magasra tör az ambíciód, szóval ne agyald túl a dolgokat, csak cselekedj.

Ikrek

A legfontosabb a mai napon, hogy a szabályokat betartva játssz. Ha megpróbálsz elsunnyogni valamit vagy helytelenül eljárni egy ügyben, akkor megégetheted magad és azt nagyon bánni fogod. Nem kell csalnod ahhoz, hogy sikerrel járj.

Rák

Ha van valami, amit már egy ideje meg szeretnél szerezni vagy el akarnál érni, akkor most van itt az ideje, hogy tegyél érte. Tartsd magad távol a túlzó magatartásformáktól, de ne is korlátozd magad teljesen. Az álmaid igenis valóra válhatnak.

Oroszlán
A nagylelkű oldalad felszínre fog törni a mai napon, de józanésszel kontrollálnod kell majd. Annyi pénzed, energiád és időd nincsen, hogy mindenkinek a kedvére tudj tenni. Válaszd meg, hogy kiknek akarsz igazán.

Szűz

Ha mától megpróbálsz még inkább összedolgozni másokkal, akkor semmi nem állíthat meg, hogy elérd a céljaidat. Állj össze olyanokkal, akiknek hasonló céljaik és törekvéseik vannak és közösen váltsátok meg a világot.

Mérleg

Próbálj meg nem elszállni a zsenialitásodtól az elkövetkező pár napban. Igen, az igaz, hogy nagyon jól végzed a dolgodat és sok kreatív ötleted van, de ha túlzásba esel, akkor a végén még elutasítanak.

Skorpió

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően nem csak abból profitálhatsz, amit saját erőfeszítésedből elérsz, hanem mások tetteiből is. Élvezd a jó szerencsédet, megérdemled.

Nyilas

Tálán nem vagy ma annyira kifejező formádban, viszont nagyon is mélyen átérzed azt, ami a világban történik. Használd ki ezt a képességet és segítsd a barátaidat és családtagjaidat, akik lelki viharba keveredtek.

Bak

Az életed üteme eléggé felgyorsult és el fogsz jutni arra a pontra, ahol szükséged lesz lassítani egy kicsit. Ez a pont azonban nem most fog bekövetkezni, mivel egy váratlan esemény érzelmi hullámvasútra ültet fel.

Vízöntő

Ha a mai napon túl lazán kezeled a pénzed, akkor a későbbiekben megbánhatod, amikor szeretnél beruházni egy fontos dologra, de már nem lesz kéznél a szükséges összeg. Azért költesz olyan sokat, mert kell vagy csupán szóra

kozásból?

Halak

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően ez lesz ez éved egyik legjobb napja, szóval hozd ki belőle, amit csak lehet. Nevesítsd egy álmodat és tegyél érte szenvedélyed minden tüzével.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...