Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp március 2. szombat – Hallgass az ösztöneidre!

Napi horoszkóp március 2. szombat – Hallgass az ösztöneidre!

Ha ma van a születésnapod: Idén a kihívások sokkal inkább inspirálni fognak, semmint megfélemlíteni. Végül rájössz, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy a bukás lehetőségén rágódj és a próbálkozást is fél sikernek tekinted majd.

Ha egyedülálló vagy, az év második felében rájössz, hogy sokkal romantikusabb típus vagy, mint gondoltad. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel azon dolgoztok, hogy virágzóvá tegyétek a kapcsolatotokat, nem számít, mi az ára. Az élet néha bizony próbára tesz.

Kos

Nagyon társasági kedvedben leszel ma és az sem különösebben számít, hogy mi a program, amibe bekapcsolódsz. Ez egyrészt nagy móka, másrészt bajt is okozhat. Ne veszítsd el teljesen a fejed a nagy mulatozásban.

Bika

A pénzügyi helyzeted talán még mindig nem olyan biztos, mint szeretnéd, hogy legyen, de ami az elkövetkező 48 órában fog történni, ráébreszt majd, hogy a helyes irányban haladsz. Érezd jól magad, de maradj a limiteden belül.

Ikrek

Végre megoldódik egy probléma, ami már hetek óta idegesít. Ha rájössz, hogy semmit nem tehetsz annak érdekében, hogy egy ember viselkedését megváltoztasd, akkor végre el fogsz kezdeni a sajátodon dolgozni és meglepő eredményekre jutsz majd.

Rák

A nyomás jót tesz neked és ez igaz. Ami most hétvégén történik, rávesz majd, hogy megmutasd a világnak, igenis képes vagy arra, hogy elérd, amit kitűzöl magad elé, még ha nagyon álombélinek is hangzik.

Oroszlán

Próbálj meg nem dühbe gurulni, ha rájössz, hogy valaki eltitkolt előled egy információt egy bizonyos szituációról. Nagy a valószínűsége, hogy aggódott miattad és attól, hogyan fogsz reagálni, így inkább úgy döntött, hogy nem mond semmit.

Szűz

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás arra ösztönöz, hogy légy sokkal elnézőbb és megértőbb az emberek hibáival szemben. Itt ne állj meg. Nem fog megártani, ha ezt magaddal kapcsolatban is elkezded gyakorolni.

Mérleg

Nem túl jó ötlet véleményt alkotni olyan emberekről, akiket alig ismersz. Ami számodra negatív tulajdonságnak tűnhet, az az ő szemszögükből lehet, hogy teljesen pozitív. Próbálj nyitottabb lenni és formálni a szemléleteden.

Skorpió

Össze kell kapnod magad a hétvége elején, hogy be tudj fejezni végre egy munkát, ami már egy ideje lóg a levegőben. Ezután élvezheted mindazt, amit a hétvége kínál neked és az nem kevés. Kezdj korán és tudd le minél hamarabb.

Nyilas

Egyesek semmit nem tudnak, csak panaszkodni, amitől teljesen kiborulsz. Tényleg nem látják, hogy az életben mennyi kaland lakozik? Nem látják azt a sok lehetőséget, ami az orruk előtt van? Úgy tűnik nem. Hagyd őket és éld az életed.

Bak

Lehetőséged lesz rá, hogy nagy dolgot vigyél véghez a hétvégén és nem hagyhatod, hogy ez elússzon. Az a típus vagy, aki nem csak látja, hogy mit kell tenni, hanem van is benne hajtóerő akcióba lendülni.

Vízöntő

Ne rombold el a gondosan megtervezett napodat csak azért, hogy valakinek a kedvére tegyél, aki mindig csak magára gondol. Helyezd a saját igényeidet előtérbe és egy percig se érezz bűntudatot miatta. Ezzel tehetsz a legjobbat magadnak.

Halak

Hallgass az ösztöneidre és cselekedj határozottan egy olyan lelki problémát illetően, amely már régóta nem hagy nyugodni. Ideje végre megszabadulni tőle, mert belülről fog felemészteni. Ezt nem hagyhatod.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...