Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp március 14. – A mai napon minden megváltozik

Napi horoszkóp március 14. – A mai napon minden megváltozik

Ha ma van a születésnapod: Ne akard leszögezni magad konkrét célokhoz ebben az évben, inkább éld meg egyik napot a másik után és figyeld meg, hogy az élet milyen leckéket állít eléd. A rövid távú rugalmasság és alkalmazkodó képesség a kulcsa a hosszú távú sikereknek. Légy készen arra, amit a sors neked kínál.

 

 

Ha egyedülálló vagy, könnyen beleszerethetsz valakibe, aki érzelmileg teljesen elérhetetlen. Fontos, hogy időt szánj arra, hogy potenciális feleket ismerj meg annak érdekében, hogy ezt a problémát kiküszöböld. Ha párkapcsolatban élsz, kedvesedet gyakran megleped a kiszámíthatatlanságoddal. Az együtt töltött idő erősíti a köteléket köztetek.

Kos

Ne feledd, hogy te hoztad meg a döntést. A Nap a jegyedben felerősíti az aurád erejét és megkönnyíti azt, hogy másokat az ügyed mellé állíts. Mindaddig, amíg a szándékaid jók, másokat sem sérthetsz meg.

Bika

Tartsd meg a gondolataidat magadnak az elkövetkező 24 órában, mert minél kevesebbet tudnak róla mások, annál jobban véghez viheted a tervedet. A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás miatt amúgy is eléggé hallgatag vagy most, így ez nem lesz nehézség.

Ikrek

Ha valaki cserben hagy a mai napon, talán úgy teszel, minta csalódott lennél, pedig belül semmi bajod az égvilágon. Így, hogy időd szabadult fel, talán felhasználhatod arra, hogy bővítsd a tudásod valamilyen módon.

Rák

Az élet bármely területén befektetett erőfeszítés akkor térül meg a legjobban, ha tudod, hogy pontosan minek az érdekében munkálkodsz. Legyen előtted tiszta a kép azzal kapcsolatban, hogy mi a célod és tegyél érte. Előbb a gondolat, aztán a cselekedet.

Oroszlán

Ne engedd, hogy a kétségeid és a félelmeid visszatartsanak. Minél inkább a pozitív gondolatokra fókuszálsz, annál nagyobb valószínűséggel érsz el sikereket, szóval elég az aggodalmaskodásból és éld az életed a legjobban. A gondolataid teremtik a világodat.


Szűz

Ha egy barát vagy családtag megpróbálja elmondani, hogy szerinte hol hibáztál, akkor ne fordulj el tőle és ne ignoráld őt. Nem csak, hogy a jó szándék vezérli őt, hanem tudja is, hogy miről beszél.

Mérleg

Néha túlságosan hiszékeny vagy, de a bolygók most arra figyelmeztetnek, hogy kétszer is meg kellene gondolnod, kinek adod a bizalmadat. Arra is figyelj, hogy mit ígérsz, mert hosszú távon megrövidíthet, ha nem tudod tartani.

Skorpió

Sokkal többet tettél az elmúlt napokban, mint ami a dolgod lett volna, szóval most mondhatni fel is teheted egy kicsit a lábadat, hagyd, hogy mások is kitegyenek magukért. Adj a testednek és a szellemednek egy kis időt a megújulásra, mielőtt a következő feladatba kezdenél.

Nyilas

A magabiztosság fontos és jó dolog és te nem is szenvedsz benne hiányt, de van, hogy csupán ez nem elég. Légy okos és kérj segítséget a mai napon olyanoktól, akik jobban értenek egyes területekhez, mint te magad.


Bak

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás miatt lehet, hogy nem fogod magad olyan könnyednek érezni a lelki állapodat illetően. Ha szóba kerül egy érzékeny pont, nem kell, hogy zavarban érezd magad miatta és úgy tegyél, mint akinek egyáltalán nincsenek érzései. Vállald fel bátran.

Vízöntő

Az érzelmeid a felszínt kapargatják és bajba is sodorhatnak, ha olyasvalamit reagálsz túl, aminek semmi jelentősége. Maradj higgadt és ne hagyd, hogy bármi is kilendítsen ebből az állapotból. Képes vagy rá, talán jobban, mint a legtöbbek.

Halak

Miért kételkedsz valamiben most, amikor nemrégiben még teljesen lelkesedtél a dolog iránt? Bármi is legyen az, túl kell lépned rajta, mert már késő, hogy visszafordulj, főleg, hogy nem is szeretnél. Vidd sikerre!

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...