Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp március 12. – Ma sokak élete rosszabbra fordulhat, erre vigyázz!

Napi horoszkóp március 12. – Ma sokak élete rosszabbra fordulhat, erre vigyázz!

Ha ma van a születésnapod: A jobb eredmény elérése érdekében az elkövetkező 12 hónapban meg kell próbálnod sokkal pozitívabbnak lenni, amikor hatalmi pozícióban lévő személyekkel kerülsz interakcióba. Egyáltalán nem különbözöl ezektől az emberektől, sőt lehet, hogy némely dolgokat illetően még jobb is vagy náluk.

 

 

Ha egyedülálló vagy, a nyár vége felé találkozni fogsz egy olyan emberrel, akivel egyszerűen nem fogsz tudni betelni. Tudni fogod, mit kell tenned, amikor eljön a megfelelő idő. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel együtt töltött idő igazi véget nem érő szórakozás lesz. Ennek eredményeképpen sokkal aktívabbak lesztek a kapcsolatotokban.

Kos
A következő héten visszatér a szerencsés időszak az életedbe. Az elmúlt hetekben volt egy-két olyan pillanat, amikor úgy érezted, hogy feladod, de ha kitartó maradsz, akkor hamarosan meglesz a gyümölcse.

Bika

Valakinek szüksége van a segítségedre és mivel amúgy is egy nagyon jó ember, biztosítani fogod róla, hogy rád számíthat. Lehet, hogy nem fogod tudni kiszedni a dilemmájából, viszont a segítőkészségedet akkor is értékelni fogja.

Ikrek

Talán túl higgadtnak tűnsz egyesek szemében, de a felszín megtévesztő lehet és a nyugodt külső alatt nagy tervezés folyik. Már csak arra vársz, hogy megtedd a megfelelő lépést a megfelelő időben. Ez az idő hamarosan elérkezik.

Rák

Egy igazán erős és ambiciózus jegy vagy és nem számít, hogy hányszor követtél el hibát az elmúlt időszakban, biztos, hogy több szempontból is sikerrel fogsz járni a következő hetekben. Te soha nem adod fel.

Oroszlán

Az elmúlt hetekben talán kissé óvatos voltál, de ez hamarosan meg fog változni, ahogy a társ jegyedbe, a Tűz Kosba lép a Nap. Kezdj el terveket szőni és ne add alább a nagyszabásúaknál.

Szűz
Az elmúlt hetekben nagyon is nagylelkű voltál másokkal, de most nincs más választásod, mint a saját érdekeidet előtérbe helyezni. Ez ugyanúgy vonatkozik az érzéseidre, mint az anyagiakra.

Mérleg

Lehet, hogy sokat forog a munka a fejedben, azonban ideje volna legalább ugyanennyit foglalkozni az életed egyéb aspektusaival is, különösképpen a párkapcsolatoddal. Arra is időt kell szánnod, különben nem fog működni, ugye tudod?

Skorpió

Ha az energiaszinted lecsökken ma vagy az elkövetkező napokban, akkor tudnod kell, hogy ez azért van, mert túl sokat vállalsz magadra. Ha nem fogsz önmagadtól lassítani, akkor majd a körülmények lelassítanak később.

Nyilas

Az önbizalmad egy kicsit csappanhat, de a jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően jövő hét elején újra kivirágzol majd. Azért ne szaladjon el veled a ló. Te sem tehetsz meg mindent, erre a körülmények is emlékeztetni fognak.

Bak

Eléggé érzékeny természet tudsz lenni és most a külső behatások kifejezetten mélyen fognak érinteni. Nem kétséges, hogy a legbátrabb arcodat fogod mutatni, viszont ha szükséged van egy vállra, amin kisírhatod magad, tudod, hogy kihez fordulj.

Vízöntő

A Nap a legmozgalmasabb szektorodba fog belépni és ennek köszönhetően a lelkesedés is visszatér beléd. Bizonyos anyagi ügyekkel el kell majd számolnod, de utána végre új szakaszt kezdhetsz az életedben.

Halak
Ami ma és holnap történik, rá fog döbbenteni arra, hogy az úgynevezett problémáidnak mennyire nincsen jelentőségük az életben. A világod abból épül fel, amit te választasz, hogy benne szerepeljen, szóval válaszd a szeretetet és a fejlődést. A nevetés is sokat segít.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...