Kezdőlap EZOTÉRIA Megérkezett a nagy 2023-as áprilisi horoszkóp: Kos-Bika-Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz!Április a várakozásokhoz képest kifejezetten sikeres...

Megérkezett a nagy 2023-as áprilisi horoszkóp: Kos-Bika-Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz!Április a várakozásokhoz képest kifejezetten sikeres időszaknak ígérkezik.

Kos-2022 április-A kos csillagjegy számára az április a várakozásokhoz képest kifejezetten sikeres időszaknak ígérkezik. Kemény munkád meghozza gyümölcsét, és sokkal stabilabban veszed majd ezt az időszakot, mint arra előzetesen számítottál volna. Ugyanakkor könnyen lehet, hogy olyan konfliktushelyzetek adódnak, amelyekben megpróbálnak majd téged betámadni: ragaszkodj az álláspontodhoz, nehogy kibillentsenek a középpontodból.

Mindezzel együtt április hava egy nyugodtabb, csendesebb időszakot hoz, kevésbé lesz mozgalmas, azonban nem szabad ebben az időszakban sem fel hagynod a korábbi terveid megvalósításával. Többet fogsz tudni pihenni, és a családoddal töltött idő mennyisége is megnő. Bár sajnos a külső körülmények miatt nincs lehetőség igazán kimozdulni és elmenni egy jó wellness hétvégére, azonban találjatok ki valami közös jó programot, amely az otthonotokban is nagy élmény lesz.

Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

Bika-2022 április-

A bikának ebben a hónapban rendkívül jól fog az agya: érdemes új dolgokat tanulnod, illetve amennyiben ilyesmibe már belekezdtél, arra több időt fordítanod. Megéri! Szintén kedvező változásokat fogsz tapasztalni a párkapcsolatodban: a kettőtök közötti kötődés felerősödik. Romantikus és harmonikus szálak bontakoznak ki vagy erősödnek meg közöttetek.Komoly személyiségfejlődésen fogsz keresztül menni ebben az időszakban, amelyhez összezördülések és viták fognak elvezetni. Olyan dolgokra fogsz teljesen önmagadtól rájönni, amelyek akár a teljes világképedet megváltoztathatják.

Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

Ikrek-2022 április-A karriered ebben az időszakban nem a tervezettek szerint halad sajnos, azonban más területen sikereket érhetsz el. Lehetőséged van tenni az egészségedért, belekezdeni olyan mozgásformákba, amelyekre a jelen körülmények között lehetőséged van.Ez az időszak egyfajta befektetés a jövőbe! Párkapcsolatodban is félreértések jelentkezhetnek, amelyeknek sajnos könnyen az lehet az okuk, hogy nem vagy hajlandó mérlegelni, és tekintetbe venni a másik álláspontját. Érdemes végiggondolnod, hogy esetleg mi az, amit te tehetnél a párodért!

Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

Rák-2022 április-

A rák sok mindent tanulhat ebben a hónapban, elsősorban kommunikációs képességeit lesz lehetősége javítani. Egyre motiváltabb leszel, önbizalmad pedig váratlanul magas szintre lép fel. Itt az idő körülnézni, és végiggondolni, hogy hogyan tudnád ezt az időszakot arra felhasználni, hogy befektess a jövőbe.

Energiaszinted megnő, igen kellemes energiát árasztasz, amelyet a körülötted élők is észrevesznek, és rendkívül pozitívan reagálnak rá. Elsimíthatod az esetleges nézeteltéréseidet, és végiggondolhatod, hogy hogyan hasznosíthatnád ezeket az energiákat karriered helyreállítása és építése érdekében.

Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!Oroszlán-2022 április-A március borongós napjai után áprilisra jelentősen javul a hangulatod, mind saját energiáidat mozgósítani tudod, mint pedig a hozzád közel álló emberek teljes mellszélességgel támogatnak téged. Ne habozz érzékeltetni velük, hogy mennyire fontosak a számodra, a legkisebb elejtett bókoktól a nagyobb gesztusokig. Meglátod, ők is hálásak lesznek érte! A csillagok állása azt valószínűsíti, hogy a párkapcsolatod megerősödik, összekovácsol benneteket ez az időszak!Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

Szűz-2022 április-Bár lehetséges, hogy pénzügyi és munkahelyi problémáid vannak, azonban ebben a hónapban ezek elsimulnak, és azok megoldása rendkívüli energiával tölt majd fel. Kreativitásod és Intuíciód soha nem látott magasságokba szökik, olyan új lehetőségeket és megoldásokat fogsz meglátni, mint már régen nem. Előfordulhat, hogy odakint az időjárás lehangoló lesz, és esik az eső, azonban szeretteid körében mégis nyugodt és harmonikus légkörben pihenhetsz. Április második felében egyre gyorsabb ütemben virul ki a természet, és ez újabb energialöketet fog majd adni: a lelki egyensúlyod nem fog megrendülni ebben az időszakban, és folyamatosan építkezhetsz felfelé.Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

Ha más a csillagjegyed, a megfelelőre jegyre kattintással elolvashatod az ahhoz tartozó asztrológiai előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ,NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A fentiek asztrológiai előrejelzést képeznek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk garanciát. Az előrejelzés sem konkrét eseményekre, sem pedig konkrét tényekre utalást nem tartalmaz.

loading...