Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp május 29. – Jönnek a viharfelhők az életedben!

Napi horoszkóp május 29. – Jönnek a viharfelhők az életedben!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Ha az önbizalmadról van szó, szerinted jót tesz, ha negatívan nyilatkozol önmagadról? Természetesen nem, szóval ideje volna sokkal több szeretettel fordulni saját magad felé. Te árthatsz a legtöbbet magadnak, ha még nem tudtad volna eddig.

Bika

Ha szeretnél megszerezni valamit, akkor a legjobb, ha az intuíciódra hagyatkozol, nem csak a rendelkezésedre álló információkra. Az anyagiakat illetően pedig helyezd a fókuszod arra, amid van, és ne arra, amid nincs.

Ikrek

Talán azt veszed észre magadon, hogy szeretnéd végre tisztázni azokat a sérelmeket, amelyeket a közelmúltban tapasztaltál meg egy régi barátot illetően. Ha eldöntöd, hogy beszélsz róla, akkor mondd ki, amit érzel, hidd el, sokkal könnyebb leszel utána.

Rák

Ma túlontúl bebizonyítod, hogy milyen keményen dolgozó és sikeres ember vagy. Viszont, ha nagyvonalú dicséreteket akarsz bezsebelni, nem biztos, hogy sikerrel jársz. A legjobb, ha saját magad motivátora leszel.

Oroszlán

Alapvetően nem bánod, ha rivaldafényben vagy, de a mai napon egy kicsit bizonytalannak érzed magad. Különösen akkor, ha valamit érintően nem vagy biztos a tudásodban. Ne feledd, amit most még nem tudsz, azt bármikor megtanulhatod.


Szűz

Hozzá vagy szokva, hogy mindent egyedül csinálj és átverekedd magad a legnehezebb feladatokon is, ám a mai napon szükséged lesz egy kis támogatásra a környezetedtől, amiben részesülni is fogsz.

Mérleg

Ha a szerelmi életed nem úgy alakult mostanában, ahogy azt elképzelted, akkor ne félj tanácsot kérni egy szakértőtől. Talán olyan dolgokra is felnyithatja a szemedet, amiket te magad észre sem vettél. Az információ, amit kapsz, segíthet, hogy javíts a dolgokon.

Skorpió

Némi önkényeztetés nem ártana a mai napon, különösen akkor, ha a környezetedért többet tettél mostanában, mint saját magadért. Ugyanakkor, ha valami nyomja a szívedet, akkor azt add ki magadból, nem kell, hogy pácolódj a negatív gondolatokban.

Nyilas

Kissé félős leszel a mai napon, de ne feledd, nem kell mindig tökéletesnek lenned, főleg azért, mert a tökéletlenség teljesen természetes tulajdonság. Fejlődni mindig is lehet, de minden pillanatban szeresd magad azért, aki vagy.

Bak

Elérzékenyülhetsz a mai napon egy családtaggal való beszélgetés közben, amikor régi érzések kerülnek terítékre. Nem akarsz majd elsiklani semmi felett és őszintén megosztod mindazt, ami benned lakozik. Hidd el, kell ez néha.

Vízöntő
Lehet, hogy azt érzed, az ötleteid nem érdemesek arra, hogy megoszd őket, azonban a környezeted valóban hallani akarja a mondandódat. Ne félj a rivaldafénytől, megérdemled. Ha egy kis bátorításra van szükséged, a legjobb barátod segítségedre lesz, csak kérd őt.

Halak

Ne félj többet kérni. Legyen ez a mantrád a mai napon. Nem kell beérned kevesebbel, amikor a bőség veleszületett jogod. Higgy benne, hogy érdemes vagy arra, hogy gazdag, élményekkel teli életet élj és valóra válik.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...