Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp május 2. csütörtök – Ami ma vár rád, azt egy...

Napi horoszkóp május 2. csütörtök – Ami ma vár rád, azt egy darabig nem felejted majd el!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Amikor azon elmélkedsz, hogy hogyan vezeted az életedet, azt látod, hogy a saját szabályaid szerint élsz vagy más lábnyomait követed? Ma érdemes lesz jobban figyelned a szíved hangjára. Csak te határozhatod meg, hogy mi a helyes irány.

Bika

Attól függetlenül, hogy a múlt tapasztalatainak nagy értékük van, különösen akkor, ha leckét nyújtottak számodra, nem szabad hagynod, hogy ezek a tapasztalatok határozzanak meg téged. Nem engedheted, hogy a múlt negatívan befolyásolja a jövődet.

Ikrek

Ideje volna bővíteni az ismeretségi listádat, új emberekkel kapcsolódni, hiszen a baráti körödre ráfér egy kis frissítés. Arra is figyelj, hogy olyan emberekkel vedd körbe magad, akik tanítani tudnak neked valamit. A szenvedő kapcsolatokat pedig engedd el.

Rák

Kissé izgatott vagy, ha a munka van terítéken. Talán készen állsz tovább lépni egy új állásba vagy szintet ugrani a jelenlegiben. Figyeld meg az érzéseidet, az intuíciód ugyanis jelez neked. Vedd körbe magad olyanokkal, akik támogatnak a céljaidban.

Oroszlán

Ideje kreatív kockázatot vállalni, ha az önkifejezésről van szó. Miközben bátornak ismernek, hajlamos vagy aggodalmaskodni azon, vajon mások hogyan látnak téged. Ne mások véleménye alapján ítéld meg saját magad.

Szűz

Ma kissé nosztalgikusnak vagy érzelmesnek érzed magad, ami leginkább azért lehet, mert valamit nem tudsz elengedni lelkileg. Ne akard kielemezni, hogy mit érzel, egyszerűen csak add át magad a dolognak, majd hagyd elúszni.

Mérleg

Vannak olyan emberek az életedben, akik inspirálnak? Ha igen, talán jó lenne velük tölteni egy kis időt a mai napon. Lehet, hogy éppen egy ilyen beszélgetés hiányzik ahhoz, hogy áttörést érj el vagy nekikezdj egy ötlet megvalósításának.

Skorpió

Képes leszel bevonzani egy új munkalehetőséget vagy újabb bevételi forrást felfedezni, ha hajlandó vagy formabontó lenni vagy új perspektívából szemlélni bizonyos dolgokat. Mindamellett mások segítésén kívül magadra is szánj időt.

Nyilas

Akkor vagy a legvonzóbb, ha jól érzed magad és azzal foglalkozol, amit szenvedélyesen szeretsz. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, csak az érdekeljen, hogy mi jó neked. Minden más ki fogja forrni magát.

Bak

Izgatottnak érezheted magad és talán azt sem tudod megmondani, hogy pontosan mi okozza. Ahelyett, hogy küszködnél vele, nyújts ki a kezed egy jóbarát vagy egy terapeuta felé. Emellett kerüld azokat a dolgokat, amik most leszívják az energiádat.

Vízöntő

Rengeteg szellemei energiád lesz a mai napon, csak figyelj arra, hogy jóra használd. Légy óvatos az olyan beszélgetésekkel, amelyek ahelyett, hogy feltöltenének, leszívják a tartalékaidat.

Halak

Alkalmas az idő arra, hogy elgondolkozz, milyen forrásból tudnád gyarapítani a bevételedet. Az sem baj, ha nem konvencionális dologról van szó. Talán egy saját vállalkozás ötlete forog a fejedben. Mi akadálya lehet?

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...