Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp május 17. – Rák, Bak, Bika, Oroszlán, Vízöntő, Nyilas, Ikrek,...

Napi horoszkóp május 17. – Rák, Bak, Bika, Oroszlán, Vízöntő, Nyilas, Ikrek, Kos, Halak, Mérleg

Hirdetés

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Hirdetés

 

Kos

A mai napon nem lesz kedved a jövés-menéshez, de ezzel semmi baj nincs, hiszen akad épp elég elintéznivalód. Végezd el a halaszhatatlan feladatokat és utána pihenj, ha arra van most szükséged.

Bika

Ha beszélsz, a környezeted érdeklődéssel fog hallgatni, szóval győződj meg róla, hogy amit mondasz, az jelentőségteljes legyen. Ha van egy jó ötleted, tedd szóvá vagy légy házigazdája egy hasznos meetingnek. Hívd életre az elképzeléseidet.

Ikrek
A pénzről és az anyagi helyzetedről morfondírozol a mai napon. Éppen időben fog érkezni egy jó financiális tipp, aminek hasznát veheted, bár lehet, hogy a vonzás törvénye munkálkodik. Ha új munkára jelentkezel, a siker valószínűsége nagy.

Rák

Valaki a támogatásodat fogja kérni a mai napon. Habár nem vagy az a típus, aki elutasítja a segítségnyújtást, előbb győződj meg róla, hogy ezzel nem szorítod-e háttérbe a saját vágyaidat. Estére szervezz egy jó kis programot a barátokkal. Megérdemled a kikapcsolódást.

Oroszlán

Lehet, hogy zsonglőrködnöd kell, ha a munka és a pihenés között akarsz egyensúlyt teremteni, de a tennivalók mellett az ágy is nagyon hívogató. Priorizálj, végezd el a halaszthatatlan dolgokat, majd irány pihenni.

Szűz

A barátaid sok támogatást nyújthatnak ma számodra, így ne légy szégyenlős, bátran szólj nekik, ha szükségét látod. Mindeközben jelentős előrelépést érhetsz el egy kreatív projektben. A kapcsolatépítés segít az újabb ötletek formába önteni.


Mérleg

Ma jó híreket kaphatsz pénzügyi téren, különösen akkor, ha a karrieredről  vagy egy hosszú távú tervedről van szó. Ha megerősítésre és elismerésre vágysz másoktól, akkor tudd, hogy nincsen rá szükséged, anélkül is remek vagy.

Skorpió

Ne hagyd, hogy a pesszimizmus eluralkodjon feletted. Ha szeretnél egy baráttól vagy kollégától bátorítást kérni, ne hezitálj, tedd meg. Végül minden jól fog elsülni. Ha egy probléma felüti a fejét, gondolkodj egyből a megoldáson.


Nyilas

Ha mostanában pénz szűkében voltál, akkor jó lenne némi extra bevételi forrás után kutatnod. Fusd át a könyvelésedet és nézd meg, hogy hol lehetne szorosabbra húzni a nadrágszíjat. Lévén a hét utolsó napja van, a kikapcsolódásról se feledkezz meg.

Bak

Ne feledd, hogy mások segítségét időnként igénybe venni nem szégyen. Eléggé önálló vagy, de attól még nyithatsz néha mások felé. Ha hiszed, ha nem, rengeteg ember van az életedben, aki azonnal rendelkezésedre áll, ha kéred.

Vízöntő
Elfoglalt leszel a tennivalók listájának ellenőrzésével. Ha a karrieredről van szó, úgy tűnik, hogy egy igazán nagyszabású munkát fogsz véghez vinni. Ne ragadj meg a fejedben, bízz benne, hogy az elvetett magok termékeny talajra kerültek.

Halak

Olyan érzés ragad magával, mintha bizonyítanod kellene a kollégáidnak, pedig az egyetlen személy, akinek meg kell felelned, az te magad vagy. Tartsd észben, hogy egy olyan ember vagy, akire mindig lehet számítani és olyan dolgokra fókuszálj, amelyek ezt erősítik meg.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés