Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp május 12. szombat – Alaposan “felkavarja az állóvizet” a mai...

Napi horoszkóp május 12. szombat – Alaposan “felkavarja az állóvizet” a mai nap!

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben sokkal fogékonyabb vágy mások visszajelzéseire és ennek következtében egyre inkább alábbhagysz a makacsságodból és egyre jobban helyt tudsz állni a kitűzött utadon. Sokan még jobban megbecsülnek téged, mint eddig, mert nagyon élvezetesnek tartják a veled való kommunikációt.

Ha egyedülálló vagy, akkor egy barátod fontos szerepet fog betölteni a pártalálásban, sőt, az is megeshet, hogy egy baráttal vagy jó ismerőssel alakul még szorosabbra a viszonyod. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedveseddel olyan változásokon fogtok keresztül menni, amire álmotokban sem gondoltatok volna. Lehetséges, hogy pénzügyi problémákba keveredtek, de az is csak még jobban össze fog kovácsolni benneteket.

Hirdetés

Kos

Továbbra is próbáld meg elérni azt a valakit, akit már régóta szeretnél és eléggé távol van tőled. Ismerd fel, hogy egy helyzetet tévesen értelmeztél és tegyél fel kérdéseket, ha azt látod szükségesnek, hogy megtudd, mi is történik valójában, Egy partner vagy barát ott lesz, hogy segítsen.

Bika

Egy hozzád közel álló emberrel még szorosabbá válik a kapcsolatod, mivel osztozni tudtok egy közös hobbiban. Ti ketten gyakran vitatkoztok pro és kontra dolgokon, de vagytok annyira jó viszonyban, hogy ezt kellő humorérzékkel tudjátok kezelni és ne okozzon problémát köztetek.

Ikrek

Szeretnél egy partnerre vagy egy szeretett személyre támaszkodni, viszont az asszisztálásod nagy segítség lesz számára. Egy új szerelem meglepően nagy érdeklődést mutat a napi rutinod iránt. Ahelyett, hogy azon töprengenél, hogy miért, inkább kérdezz rá, mi lehet a hátterében, hogy ne legyen benned frusztráció.

Rák

Tartsd az iramot, most sok elintéznivalód akad. Lehet, hogy még a hétvégén is foglalkoznod kell egy hivatalos projektet. Ne engedd, hogy egy családtag félbeszakítsa a beszélgetéseidet. Maradj a feladatodnál.

Oroszlán

Nem ülhetsz csak úgy a lelkesedéseden. Ha tudod, hogy mit akarsz, akkor tenned is kell érte, még ha ezt is jelenti, hogy át kell ugranod néhány tüzes karikán. Engedd szabadjára a kreativitásodat, hogy az is vihessen előre. Lehet, hogy te is meglepődsz, mi mindent vagy képes elérni általa.

Szűz

Engedd, hogy a játékos oldalad előbújhasson, hogy az életedet még teljesebben tudd megélni. Ma sokkal inkább a magánéltedre koncentrálsz, mint az elintéznivalóidra. Lehet, hogy most szívesebben maradsz otthon, semmint kimozdulj. Maradj nyitott a lehetőségekre.

Mérleg

A beszélgetéseid sokkal élénkebbek, bonyolultabbak vagy érzelmesebbek, mint általában. Lehet, hogy szokatlanul dinamikus vagy a másokkal való kommunikáció során, viszont ez nem jelenti azt, hogy teljesen jelen is tudsz lenni szellemileg. Úgy tűnik, hogy egy-két részlet kikerüli a figyelmedet. Tudd, hogy szokatlanul szerencsés leszel ma.

Skorpió

Lehetséges, hogy semmi kedved nincs most pénzügyi dolgokkal foglalkozni, de jobban ártasz magadnak azzal, ha ezt elhalasztod. Az intuíciód mindig a megfelelő irányba kalauzol téged. Elcsüggedsz egy partner költekezési vágyán. Gondolkozz, mielőtt beszélsz.

Nyilas

Megpróbálni egyértelművé tenni egy helyzetet most nem lesz valami könnyű, hiszen úgy tűnik, mintha egy sűrű köd szállt volna le az otthonodra és a családi ügyekben nem találsz kiutat. A nap folyamán egy esemény képes lesz valamelyest felvillanyozni. Keress meg egy barátot, aki mindig képes a pozitivizmusát rád ragasztani.

Bak

Úgy tűnik, hogy képes vagy megőrizni a kitartásodat a munkahelyen, bár egy szűnni nem akaró huzavona megkeseríti a mindennapjaidat és ez eléggé lefáraszt a nap végére. Emellett egyre többet várnak el a feletteseid is. Ezek képesek a hétvégédre is rányomni a bélyegüket. Próbáld meg elengedni magad.

Vízöntő

Egy baráttal való találkozó a napod nagy részét ki fogja tölteni. Az, hogy részt veszel-e egy adandó lehetőségben, az csak rajtad fog múlni. Valószínű, hogy inkább elkülönülsz, és csak megfigyelő leszel. Egy gyerekkel való vagy egy szerelmi kapcsolatod nehézkessé válhat.

Halak

Tudd le jó előre a kötelezettségeidet. A gondoskodó magatartásod sok ember számára lesz meghatározó, különösen a párodra igaz ez. Sokkal jobban érzed magad, ha melletted van. Az otthonod körüli változtatások bár nehézkesek, de mégis szükségesek lesznek.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...