Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp május 11. – Zűrzavaros lesz a péntek mindenki számára!

Napi horoszkóp május 11. – Zűrzavaros lesz a péntek mindenki számára!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben sokakat kihívás elé állítasz azzal, hogy mélyen és nyíltan kifejezed az érzéseidet. Miután befejezel egy beszélgetést, az emberek sokkal jobban megértik, hogy mi zajlik benned valójában és mik a szándékaid. Sokkal hatékonyabb vagy a kommunikációdban.

Ha egyedülálló vagy akkor most különösen ellenállhatatlan leszel mások szemében, hiszen bármilyen kalandban benne vagy. A következő két évben hatalmas személyiségváltozáson mész majd keresztül, amelynek során lehetőséged lesz találkozni az Igazival. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedveseddel sokkal közelebb fogtok kerülni egymáshoz és egy újabb lépcsőfokra fogtok lépni.

Kos

Lehet, hogy bele fogsz keveredni egy nehéz beszélgetésbe, ami elégedetlenséget hagy maga után benned. Később, a nap folyamán képes leszel máshogyan tekinteni a szituációra. Lehet, olyan dolgokat is átértékelsz, amin már egyszer túljutottál.

Bika

Ne hagyd, hogy kihasználjanak. Valaki módot akar találni arra, hogy lábtörlőnek használjon vagy rávegyen, hogy egyet érts vele. Ha emiatt kellemetlenül érzed magad, akkor mondj nemet. Egy szeretett személy nagy dolgokat tesz meg érted, bár lehet, te ezt nem értékeled eléggé.

Ikrek

Fókuszálj a feladataid befejezésére, amennyire csak lehet. Kissé túlterheltnek érezheted magad. Próbálj meg pozitív maradni, ne engedd, hogy a feszültség legyen úrrá rajtad. A mosolyoddal nagy különbséget érhetsz el egy szeretett személynél.

Rák

Lehet, hogy másképp látod a helyzetet, mint a körülötted élők. Az, ami egy kreatív projektnek indult, hirtelen nagy teherré válhat. Keress fel egy jóbarátot és oszd meg vele a problémáidat, hogy könnyíthess egy kicsit a lelkeden.

Oroszlán

Nyomás alatt érzed magad egy családi vagy egy szakmai probléma miatt. Készíts pro és kontra listát és értékeld a helyzetet aszerint, hogy melyik megoldás lenne számodra az előnyösebb. Egy szeretted által javasolt ötlet nem lesz annyira hasznos, mint amilyennek ő azt gondolta.

Szűz

A beszélgetéseid most valahogy nem akarnak működni, nem számít, hogy mennyire válogatod meg a szavaidat. A kreativitásod akkor virágzik igazán, ha egy hasonszőrű kollégával vagy egy szeretett személlyel van lehetőséged együtt dolgozni. Tudakold meg, hogy a gyermeked vagy egy rokon gyereknek mi a nagy vágya és teljesítsd. Meglátod, milyen jól fog esni neked is.

Mérleg

A képességed, hogy könnyen megérts másokat most hasznodra fog válni. Ne engedd, hogy a birtoklási vágy vagy a követelőzés felülkerekedjen rajtad. Ha önbizalomhiányosnak érzed magad, akkor nézz csak körül és ismerd fel, hogy mi mindenki számára töltesz be fontos szerepet az életedben és mennyire gondoskodó természet is vagy valójában.

Skorpió

Nagyon mosolygós vagy ma, még akkor is, ha az életedben most némi akadály bukkant fel. Ez a pozitív attitűd sokak számára vonzó lesz, és csak azt fogod észrevenni, hogy az emberek áramlanak feléd, tanácsokat kérve tőled.

Nyilas

Ez a nap egyre jobb lesz, ahogy halad előre. Figyelj a körülötted zajló eseményekre. A képzeleted segíteni fog abban, hogy átlendülj néhány nehezebb bukkanón, de csak abban az esetben, ha hajlandó leszel mások helyzetét is figyelembe venni. Légy óvatos, mert ma nagyobb esélyed van balesetre.

Bak

Az elképzelésed, hogy hogyan lehetnél ma hatékony, dugába dőlhet amiatt, hogy egy kollégád hamis információval fog ellátni. Az intuícióid általában a jó irányba szoktak vezetni, de a legjobb, ha ma nem azt veszed alapul

Vízöntő

Lehetőleg minél hamarabb tudd le a mára esedékes kötelezettségeidet. Délután lehetőséged lesz arra, hogy valakivel megismerkedj, akivel mondhatni egyből jóbaráti viszony alakul ki kettőtök között és az egyikőtök fel is fogja ajánlani a további kapcsolattartás lehetőségét.

Halak

Keresd fel egy szerettedet, aki rendkívül aggodalmaskodó és nehezen kezelhető mostanában. Pillanatnyilag mindkettőtök elnyomja magában az érzéseit, és amiről azt hiszitek, hogy zavar titeket, lehet, hogy teljesen máshogyan van. Hallgasd meg a másik véleményét figyelmesen, még akkor is, ha nem értesz vele egyet.

tudasfaja.com

loading...