Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp: Kezdetét veszi egy komoly hét, sok meglepetést tartogat a hétfő!

Napi horoszkóp: Kezdetét veszi egy komoly hét, sok meglepetést tartogat a hétfő!

Megkezdődött egy újabb hét, amihez hatalmas kitartást kívánunk mindenkinek! Ha szeretnéd tudni a mai napra mit ígérnek neked a csillagok, most megtudhatod!

KOS

Lassan és fokozatosan szerezd vissza az irányítást a tested felett. Hogy ki az, aki megszerezte ezt az irányítást? Nem tudod? A lustaság, a nyűgösség és a téli hideg vették át a vezérlést. Ezek pedig olyasmik, amiktől jobb minél hamarabb visszaszerezned a hatalmat. Hétfőn szerencsére több lehetőséged is lesz arra, hogy ismét te irányítsd a testedet.

BIKA

Egy kicsit úgy érezheted hétfőn, hogy körülötted forog a világ. Úgy érezheted, hogy mindenki téged keres, mindenki veled akar beszélni, és mintha még az ismeretlenek is azt lesnék, hogy mikor mosolyoghatnak rád. A saját világodnak mindig te vagy a közepe, de most úgy tűnik, hogy mások is megtesznek téged  világuk középpontjának.

IKREK

Ezt a napot egyszer már végigcsináltad. Vagy nem? Hétfőn nagyon sokszor lesz déjà vu érzésed, és sokszor érzed majd azt, hogy olyasmik történnek veled, amiket már máskor is megtapasztaltál. Ez a helyzet most egy kicsit elbizonytalanít, úgy érzed magad, mint amikor nagyon az eszedbe akar jutni valami, de valamiért mégsem sikerül visszaemlékezned rá.

RÁK

Igazán cseles módon éred el azt, amit szeretnél megvalósítani hétfőn. Ma rafinált megoldások és filmbe illő módszerek jutnak eszedbe. Lehet, hogy ma érdemesebb  kockáztatnod, és érdemes a furcsább, járatlan utat választanod a kipróbált módszerek helyett. Ne felejtsd el, hogy minél több fantáziával csinálsz meg valamit, annál könnyebb dolgod lesz.

OROSZLÁN

Fontos, hogy megértsd: Nem kell magaddal vinned a gyerekkori mintáidat. Sőt! Talán pont azért kaptad ezeket a mintákat, hogy megváltoztasd őket, hogy begyógyítsd a sebeket, és ne add már tovább mindezt a saját gyerekeidnek. Hétfőn engedd el azokat a berögződéseket, amelyek a gyermekkorodból jönnek, és azt nézd meg, hogy te hogy szeretnéd a dolgokat csinálni.

SZŰZ

Talán fel sem figyelsz arra, hogy miket mondasz hétfőn. Akár azt is mondhatjuk, hogy ma nem tudod, mit beszélsz. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mások se tudnák ugyanezt. Lehet, hogy miattuk lenne érdemes vigyázni a szavaidra. Talán miattuk lenne érdemes most egy kicsit lassítani és megfontoltabban fogalmazni, mint ahogyan azt egyébként tennéd ma.

MÉRLEG

Kezdjük a jó hírrel: Van megoldás. Sőt! Egyszerűbb, mint gondolnád. Amíg azonban arra koncentrálsz, hogy előtted van a probléma, addig nem fogod tudni felfedezni a megoldását. Igen, az utóbbi a rossz hír, hiszen most ahhoz, hogy megtaláld a megoldást el kell fordítanod a szemedet a problémáról. Ahhoz, hogy megtaláld a megoldást, most a megoldásra kell figyelned, nem a problémára.

SKORPIÓ

Talán furcsának találod azokat a folyamatokat, amelyek a munkahelyeden zajlanak. Talán olyan kolléganők kötnek szövetséget, akik eddig ősellenségek voltak, és a legjobb barátnők törnek egymás szakmai babérjaira. Vedd észre, hogy ezek a változások neked kedveznek: ha ennyi minden furcsaság megtörténhet, akkor neked sem kell a megszokott utakhoz ragaszkodnod.

NYILAS

Olyasmit akarsz elérni, amit nem tudsz elképzelni, és ez nem jó. Amíg nem tudod a lelki szemeid előtt látni vagy legalább gondolatban elképzelni, hogy milyen lesz megvalósítani a céljaidat, addig nem igazán érheted el őket. Ma érdemes végiggondolnod, hogy mi minden változik majd meg az életedben annak hatására, ha eléred a nagy vágyadat.

BAK

Harcos hétfőre készülhetsz ma, hiszen szívesen küzdesz, és szívesen harcolsz meg a igazadért. Persze az egy kicsit jobb lenne, ha harc helyett inkább versenynek látnád a mai napodat. Nem kell, hogy győztesekben és vesztesekben gondolkodj. Sokkal jobb lenne, ha a részvétel a fontos és nem a győzelem elvet tennéd magadévá. Ez segít abban, hogy bátran nyújts jobb teljesítményt.

VÍZÖNTŐ

Egy kicsit túl harsány, túl erőteljes a jelenléted hétfőn. Ma szinte képtelenség bárki másra figyelni, mint rád. Ne lepődj meg azon, ha ma is mindig te leszel a társaság középpontja, talán még akkor is, amikor nem igazán akarod, hogy rád figyeljenek az emberek. A legjobb az lenne, ha mára direkt olyan feladatokat terveznél, amelyekben segít az, ha te vagy a középpontban.

HALAK

Hétfőn mindennél fontosabb, hogy megőrizd a humorodat. Ma nyugodtan vedd észre azokat az apró, humoros eseményeket, amelyek feldobják a napodat, és amelyeken tudsz igazán szívből nevetni. Lehet, hogy a nevetések közben jut eszedbe a megoldás egy olyan helyzetre, amelyben egyébként pont nehezedre esne nevetni. Ma a humor minden helyzetet megold.

loading...