Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp június 6. – Fontos üzenetet tartogat számodra a mai nap!

Napi horoszkóp június 6. – Fontos üzenetet tartogat számodra a mai nap!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben nagyon másmilyennek tűnhetsz a külvilág számára. Ihletett, gondoskodó attitűdöt mutatsz mások felé, de ugyanezt nem érzed az irányodban. Olyan érzésed is támad, mintha egy kulcsfontosságú ember az életedben becsapott volna.  Légy óvatos.

 

Ha egyedülálló vagy, hasonló élményben lehet részed. Fontos, hogy időt szakíts arra, hogy megismerd az adott személyt, mielőtt elköteleznéd magad felé. Ha párkapcsolatban élsz, akkor minden rendben lesz körülöttetek, ha több időt szánsz kettőtökre.

Kos
Könnyedén túlzásba tudsz esni, ha követed az intuícióidat. Használd az intellektuális képességeidet, ha egy feljebbvalóddal vagy egy hatósági személlyel van dolgod, ahelyett, hogy az érzelmeidre hallgatnál. Ellenkező esetben probléma merülhet fel. Ne hagyd, hogy bárki is megfélemlítsen.

Bika

Engedj nagyobb teret az adok-kapoknak egy érzelmes helyzetben. Keress fel egy távoli személyt, aki gyakran segít neked abban, hogy újragondold az álláspontodat. Összpontosíts egy barátságra és/vagy egy hosszútávú célodra. Mások nagyon készségesek lesznek.

Ikrek
Egyre szellemesebbé válasz, ahogy a nap telik. Tudod, hogy merre tartasz és azt is, hogy miért. Ne akard becsapni magad és kollégád szándékával kapcsolatban. Ez a személy inspirál téged, de mégis van valami csavar, valami hamisság a dologban.

Rák

Elkötelezted magad egy út mellett és egy barátod támogatni fog ebben. Az ösztöneid segítenek túljutni egy problémán. Egy kolléga vagy barát többet fog megosztani veled, mint amit képes vagy most befogadni. Légy tisztában a határaiddal egy jelenlegi helyzetben.

Oroszlán

A magánéltedben fokozódik a stressz. Ne akarj harcolni a körülötted történő gyors ütemű változással. Légy hajlandó kockázatot vállalni. Egy barát valószínűleg leteszi a csatabárdot. Lehet, hogy olyan információk tudomására jutsz, amelyek nem fognak tetszeni. Tudd, hogy mit akarsz.

Szűz


Keress fel valakit, akinek valóban érdekel a hogyléte. Ez a személy szokatlan gondoskodásról tesz majd tanúbizonyságot. Tudd, hogy egy felszín alatt meghúzódó feszültség feloldható, ha képes leszel elengedni magad és pihenni. Egy feljebbvalód vagy szülőd tele van ötletekkel és javaslatokkal.

Mérleg

Légy tisztában az eddig folytatott életmódod költségeivel. A beszélgetéseid nagy része pénzügyi dolgok körül forog. Lehetséges, hogy csak áltatod magad azzal, hogy minden rendben van. Fontold meg a költségkereted módosítását. Ne tégy úgy, mintha nem lenne gond.

Skorpió

Sikerül véghezvinned egy olyan projektet, amely már régóta él benned. Egy kollégával folytatott beszélgetés során új ötleteid születnek. Jobb, ha odafigyelsz arra, hogyan fogalmazod meg a mondanivalódat, különben nem fog átjönni megfelelően mások számára.

Nyilas
Lehet, hogy kellemetlenül fogod érezni magaddal azzal kapcsolatban, amit egy szeretett személy vagy egy kolléga meg akar osztani veled. Olyan, mintha nem lennél teljesen tudatában, hogy mi zajlik most a környezetedben. A pénzügyi helyzetedről való perspektívád meg fog változni.

Bak

Csak arra koncentrálj, ami valóban fontos számodra. Egy meeting kissé bomlasztó lesz számodra és nehezen fogod tudni elengedni a vita tárgyának gondolatát. A kreativitásod és a képzelőerőd nagyobb rugalmasságot fog lehetővé tenni számodra.

Vízöntő
Ha egyedülálló vagy, akkor valaki elég nyilvánvalóan a tudtodra fogja hozni a tetszését, a te legnagyobb örömödre. Eltűnődsz azon, hogy mi lenne a legjobb lépés. Kövesd a szíved hangját és tedd azt, amit a legjobbnak látsz. Légy óvatos a pénzügyeidet illetően és teremts magadnak nagyobb biztonságot.

Halak

Egy családtag felfedhet egy titkot, amit te eddig nagyon nem akartál nyilvánosságra hozni. Lehet, hogy beszélni akarsz valakinek arról, amit megtudtál, de jobb, ha ellenállsz ennek a késztetésnek és nem kotyogsz el semmit.

tudasfaja.com

loading...