Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp július 6. – Fontos üzenetünk van több csillagjegynek is!

Napi horoszkóp július 6. – Fontos üzenetünk van több csillagjegynek is!

Hirdetés

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Hirdetés

Kos

A mai napod jelszava legyen a kedvesség. El sem tudod képzelni, hogy mi mindent el tudsz érni, ha kedvességgel fordulsz az emberek felé. A kedvesség egy olyan kulcs, amely minden zárat kinyit, hol előbb, hol utóbb.

Bika

Fontos, hogy az üzeneted átmenjen a környezetednek és mivel a Nap a kommunikációs szektorodban van, ezért a megfelelő szavak megtalálásával nem lesz gondod. A testbeszédről se feledkezz meg.

Ikrek

A pénzügyi helyzeted mostanában okozott némi fejtörést és ezen az sem segített, hogy felelőtlenül költekeztél az elmúlt időszakban. A bolygók azonban most enyhülést jeleznek előre, ám ez nem ad okot a további a pénzszórásra.


Rák

Ha valamilyen kreatív vagy művészi indíttatás van benned, aminek szeretnél teret engedni, akkor a mai nap a legalkalmasabb rá. Mindamellett ne akard túlságosan megtervezni a napodat, haladj az árral.

Oroszlán

A fő üzenet számodra, hogy bánj nagyobb tisztelettel a környezeteddel. Talán neked nem tűnt fel, hogy egyesek lelkébe lábbal tiportál, de ők ezt mégis így élték meg. Ne árts, gyógyíts!

Szűz

Talán az az érzés van benned, hogy legszívesebben otthon maradnál és csendben pihennél, amivel alapvetően nincs semmi gond, de azt tudnod kell, hogy a társas összejövetelek most rengeteg lehetőséget kínálhatnak számodra.

Mérleg

Valami, ami már hetek óta zavar téged, a mai naptól kezdve kevesebb bosszúságot fog okozni. A helyzet lényegesen nem változik meg, ám a hozzáállásod annál inkább. Már nem érzed azt, hogy ne tudnád az aggodalmadat kontroll alatt tartani.


Skorpió

Távolodj el a megszokott környezetedtől. Mozdulj ki és csinálj valami nem mindennapit. A változás néha szükséges és annak ellenére, hogy úgy érzed, tele vagy energiával, inkább most lassíts egy kicsit a tempón.

Nyilas

Ha szükséged van egy kis anyagi támogatásra, akkor most van itt az ideje, hogy tudasd a családdal, barátokkal vagy a bankfiók menedzsereddel, hogy nagyra értékelnéd a segítséget. Elégedj meg egy kevéssel, nehogy súlyos adósságba verd magad.

Bak

A párkapcsolati szektorodban lévő kozmikus aktivitás sokkal figyelmesebbé tesz ez érzéseidet illetően. Rájössz, hogy mi mindent köszönhetsz a párodnak és tudatosítod magadban, hogy mire van szükséged és ezért mit kell tenned.

Vízöntő

Nem leszel nagy munkakedvedben, mégis az energiádnak köszönhetően képes leszel átverekedni magad néhány fontosabb feladaton, hogy aztán élvezhesd az édes pihenést.


Halak

Az egyik legkellemesebb hétvégének nézel elébe. Legyen szó bármilyen programról, légiesen könnyűnek, önfeledtnek és szabadnak érzed majd magad. Teljes összhangban az univerzummal.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés