Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp július 17. kedd – A Bakok akadályokra, a Rákok nagy...

Napi horoszkóp július 17. kedd – A Bakok akadályokra, a Rákok nagy igazságra, a Szüzek látogatásra számítsanak és ez még nem minden!

Ha ma van a születésnapod: Ebben nagy előrelépésre számíthatsz az életedben. Abban az esetben viszont, ha ellenállsz a változásoknak, sok nagyszerű dolog megtapasztalásától foszthatod meg magadat.

Ha egyedülálló vagy, olyasvalakivel kellene együtt lenned, aki nem ítélkezik feletted, és aki szereti a spontaneitás izgalmát. Ezzel a személlyel akár ősszel találkozhatsz is. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedveseddel úgy döntötök, hogy jelentős változásra adjátok a fejeteket. A fontos, hogy megbizonyosodjatok róla, hogy egyazon oldalon vagytok-e, különben problémákba ütközhettek.

Kos

Az érzelemkifejezésre való elszántságod nagyra növekszik. A nyitottság elengedhetetlenné fog válni. Ne engedd, hogy egy félreértés nagyobbra növekedjen, mint amekkorára szabadna. Engedd, hogy mások jobban megközelítessenek. A munkahelyi kommunikáció nehézkessé válhat.

 Bika

Megvan az elképzelésed, az alkalmazkodóképességed és szavaid ahhoz, hogy meggyőz valakit róla, a te módszered a megfelelő. Ne hagyj figyelmen kívül egyéb felelősségeket sem. Úgy tűnik, hogy tudod, milyen mágikus fondorlat kell ahhoz, hogy amit csinálsz, jól működjön.

Ikrek

Légy tudatában annak, hogy valami, ami a háttérben történik, befolyásolhatja a gondolataidat és a látásmódodat. Egy romantikus találkozás és flörtölés meghatározóbb lehet, mint azt eredetileg gondoltad. Vedd fontolóra, hogy erre a személyre több időt szánj.

Rák

Csak azzal foglalkozz, amivel igazán szeretnél. Talán meg fogsz lepődni, hogy milyen reakciókat kapsz. A visszajelzések kissé manipulatívnak tűnhetnek. Jobb lesz néhány lépést tenni hátra és egy ideig mérlegelni az előnyeit és hátrányait annak, amiket hallottál.

Oroszlán

Bizonyosodj meg róla, hogy amit hallasz, annak van-e valóságalapja. Lehet, hogy át kell formálnod egy kicsit a gondolkodásodat, ahogy még több információ kerül a birtokodba. Várj egy ideig, mielőtt fontos döntést hoznál.

Szűz

Keress fel valakit, akit nagyra tartasz. Ez a személy segíthet abban, hogy az energikusabb és kreatívabb oldalad kerülhessen előtérbe, azáltal, hogy ötleteltek vagy egyszerűen csak jól érzitek magatokat együtt. Egy pénzügyi dolog elsőszámú kérdéssé válik.

Mérleg

Egy négyszemközti beszélgetés nagyon jó ötletforrásnak bizonyul. Egy szeretett személy képes arra, hogy hatékonyan támogasson és egyszerre hűségéről is tanúbizonyságot tegyen, ami nagyon jó kombináció. Egy helyzetet zavartság vesz körül, mégis váratlanul nagyszerű eredményeket érsz majd el.

Skorpió

Változhat az a mód, ahogyan egy személyes szituációt kezelsz, hiszen látni fogod a különféle dimenzióit. Mások számára sokkal ésszerűbbnek és stabilabbnak fogsz tűnni. Függetlenítsd magad, ha nem vagy képes megtalálni a helyes választ. Lehet, hogy nem fog tetszeni, amit ma hallasz.

Nyilas

Haragod a felszínt kapargatja. Lehet, hogy egy szokásostól eltérő problémával találod szemben magad és ettől csalódott leszel. Tudd, hogy nem a teljes képet ismered. Összpontosíts a barátságra, hiszen erre az emberre szinte minden helyzetben számíthatsz.

Bak

Amikor másoknak akadályokkal kell szembenézniük, ami visszafordíthatatlannak tűnik, te képes vagy segítő kezet nyújtani. Olyan helyzetben találod magad, amikor nem tudsz megegyezni valakivel. Értsd meg, hogy ez a személy most nehéz dolgokon megy keresztül és nem tudja könnyen megérteni a tanácsaidat.

Vízöntő

Teljesen máshogyan látsz egy személyes ügyet, mint a körülötted lévő emberek. Úgy érzed, hogy valaki, akivel dolgod van, nagy pácba ragadt. Néha egy másfajta megközelítés csodákra képes. Segíts másoknak megérteni, hogy mi zajlik most benned.

Halak

A kommunikáció a mai napon kissé zavaros lehet, de amint képes vagy tisztázni a szavak valódi jelentését, a fátyol le fog hullni. Te magad is elcsodálkozol rajta, hogy mennyire különböző töltete lehet egy szónak egyik és másik személy számára. Függetlenedj, ha arra van szükség.

tudasfaja.com

loading...