Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp július 12. csütörtök – Kosok, Rákok, Halak, Ikrek, Vízöntők és...

Napi horoszkóp július 12. csütörtök – Kosok, Rákok, Halak, Ikrek, Vízöntők és Mérlegek ti különösen figyeljetek!

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben nagyobb szellemi szabadságot tapasztalsz meg, mint az elmúlt időszakban. Mások is egyre jobban élvezik a veled folytatott beszélgetéseket, ahogyan intellektuálisan fejlődsz. Sokan közületek bővítik érdeklődési körüket, míg mások visszatérnek az iskolapadba.

Ha egyedülálló vagy, egy egzotikus személy fog belépni az életedbe, akivel a kapcsolatod több lesz, mint izgalmas. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel az álomvakációt tervezitek. Jobban élvezitek egymás társaságát, mint valaha.

Hirdetés

Kos

Az elmúlt napokban lehetséges, hogy túlzásba vittél valamit. A mai napot elkezdeni kissé nehézkes lesz. Kísért a gondolat, hogy visszavonulj és begubózz otthon. Ha viszont szokatlanul kreatívnak érzed magad, akkor meg fogod tapasztalni az előnyeit.

Bika

A munkatársakkal folytatott beszélgetések új megvilágításba hoznak egy helyzetet. Megkapod a szükséges támogatást, amire vágytál. A győzelem felé tartó úton haladsz. Ha eléred a célodat, sokkal boldogabb leszel.

Ikrek

A feszültség fokozódik benned, mivel nagy elvárásokat támasztanak feléd. Lehet, hogy nem vagy összhangban egy feljebbvalóddal. Próbáld meg úgy átadni az ötleteidet, hogy azt mások is könnyedén be tudják fogadni. Légy hajlandó irányt változtatni egy financiális vagy egy érzelmi üggyel kapcsolatosan.

Rák

Az érzelmi oldalad felülkerekedik rajtad, bár képes vagy egyensúlyba hozni magad lelkileg. Miután sikerül függetleníteni magad, olyan dinamikus ötletekkel jössz elő, amelyekkel képes vagy befolyásolni mások döntéseit. Magasabb fokú empátiát mutatsz a barátaid felé.

Oroszlán

Járj kedvében egy kollégádnak azzal, hogy megteszed, amire vágyik. Megalkudni nagyon nehézkesen megy, viszont az eredményért cserébe megéri. A gondoskodásodat kifejezed egy különleges személynek. Együtt a képzeletetek szárnyra kap.

Szűz

Vizsgáld meg az érzéseidet, és értsd meg, mi hozhat közelebb téged egy különleges személyhez. Egy szeretett személy inspirálni fog. Engedd, hogy a kreativitásod segítségedre legyen a másokkal való együttműködésben és ösztönözd őket ugyanerre.

Mérleg

Engedd át a gyeplőt egy munkatársadnak, akinek az ötletét talán kissé őrültnek is találod. Haladj az árral. Hagy, hogy a kreativitásod munkálkodhasson egy brainstorming-on. A cselekedeteiddel motiválni fogsz másokat.

Skorpió

A kreativitásod szárnyalni fog és azt érzed, hogy képtelen vagy visszafogni magad és lassítani. A környezetedet is hasonló hozzáállásra bátorítod. Egy személyes kapcsolatod nagyon intenzívvé válik, és azon morfondírozol, hogy hogyan kezeld azt.

Nyilas

Merülj el egy fontos projektben, és ha szükségét érzed, intézd el, hogy otthonról dolgozhass rajta. A kreativitásod jobban felszínre fog törni a kényelmes környezetben. Oszd meg az ötleteidet egy érdeklődő családtaggal.

Bak

Tárd ki az ajtódat és bátoríts másokat, hogy osszák meg veled mindazt, ami a fejükben van. Nyitott leszel a visszajelzésekre és az érzelemkifejezésekre is. Teljesen rá vagy hangolódva az adott pillanatra.

Vízöntő

Lehetséges, hogy gondatlan leszel egy pénzügyi döntés meghozatalával kapcsolatban. Értsd meg, hogy egy közeli barátod vagy kollégád bensőjében mi zajlik éppen. Olyan megoldást fogsz találni, amely úgy tűnik, mindenkinek megfelel majd. Szánj időt a döntésre.

Halak

Talán átadhatnád másnak a stafétát, de most nagyon magas energiaszint vesz körül téged, a tetteidet és szavaidat. Senki nem tudna olyan jól képviselni téged, mint te magadat, különösen most. Ha erős belső késztetést érzel arra, hogy más irányba indulj el, akkor tedd meg.

tudasfaja.com

Hirdetés