Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp január 4. – Izgalmasan zárul a hét, főleg pár csillagjegynek!

Napi horoszkóp január 4. – Izgalmasan zárul a hét, főleg pár csillagjegynek!

Ez a hétvége sok meglepetést tartogat majd több jegynek is, a mai, hétfői nap pedig különösen fontos lesz több ember számára is.

 

 

Kos

Szigorúnak kell lenned valakivel, akinek a hibája kizárólag rajta múlik. Ne hagyd, hogy azzal áltasson, más felelős az ő ballépéseiért. Ne hagyd, hogy palira vegyenek.

Bika

Alkudoznod kell a mai napon, ha meg akarod szerezni azt, amire vágysz. Meglepően meggyőző tudsz lenni, ha elkap a hangulat. Képes leszel rávenni őket arra, hogy a te szemszögedből lássák a dolgokat.

Ikrek
Győződj meg róla, hogy tisztában vagy-e a tetteid következményeivel, mielőtt még bármit is cselekednél. A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy nem lesz második esélyed, ha ezt most elszúrod, szóval figyelj oda.

Rák

Úgy tűnik, hogy más szinten vagy mentálisan és érzelmileg is, mint a környezeted. Ez a tény sem nem rossz, sem nem jó, de azzal tisztában kell lenned, hogy a tetteid ma érdekes reakciókat válthatnak ki.

Oroszlán

Olyan sokan próbálják hallatni a hangjukat, hogy meglepő módon a tiéd elvész a zajban. Meg kell találnod a módját, hogy kivívd az emberek figyelmét a szavakon túl valami mással is. Légy kreatív!

Szűz
Csak azért, mert valami működött számodra a múltban, a jövőben is ugyanolyan hatékony lesz. Őrizd meg ezt a gondolatot az elmédben, mielőtt ugyanazokra a problémákra a régi megoldásokat próbálnád meg alkalmazni.

Mérleg

Nem szükséges óvatosnak lenned az elkövetkező 48 órában, de figyelj oda, hogy ne szaladjon el veled a ló és panaszkodjanak rád hanyagság miatt. Ha ez megtörténik, szégyenben maradhatsz és anyagilag is meglátod a kárát.

Skorpió

Természetesen jól teszed, ha segítesz valakinek, aki szükségét érzi, de annyira nem kell túlzásba esned, hogy már neked is asszisztenciát kelljen keresned. Annyi bőven elég, amit saját erődből tudsz tenni.

Nyilas

Te teljes mértékben hiszel önmagadban és a képességeidben, de lehet, hogy valakiket mégis meg kell győznöd róla. Kérdezd meg magadtól, hogy mit tehetnél annak érdekében, hogy bebizonyítsd, az elképzeléseid praktikusak és az ígéreteidnek van alapja.


Bak

Ne csinálj nagy ügyet egy kis problémából. Ismerd fel, hogy mi az elsődleges kiváltó ok és orvosold azonnal. Lehet, hogy mások továbbra is rágódnának rajta, de te nem vagy az a típus.

Vízöntő

Jobb, ha ma nem tárulkozol ki mások előtt. Tartsd meg magadnak a gondolataidat és érzéseid. Van úgy, hogy egyedül a legjobb letisztázni és rendbe rakni őket, mert mások véleménye csak még nagyobb galibát okozna.

Halak

Lehet, hogy úgy gondolod, kevesebb erőfeszítéssel is messzire tudsz jutni, de ez mennyire fog téged szolgálni hosszú távon? Foglalkozz körültekintőbben azokkal a dolgokkal, amelyek nagyobb felelősséget igénylenek. Gondolj a jövődre.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...