Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ezért különlegesek a Halak jegyű emberek

Ezért különlegesek a Halak jegyű emberek

Hirdetés

Ha neked is van olyan ismerősöd, családtagod, barátod, akinek Halak a csillagjegye, akkor jól figyelj, eláruljuk miért olyan különleges személyek.

Halak dióhéjban

 

Hirdetés

A Halak a misztika, rejtély és a lelki ismeretlen jegye. A Halak két világban élnek, a valódi világban és a spirituális vagy misztikus világban, ahol úgy értelmezik a látottakat, amilyennek látni akarják. Azért csinálják ezt, hogy elkerüljék az összes valóságos fájdalmat és szenvedést, ami ezen a világon van. Szélsőséges érzelmeik vannak, nagyon intenzíven érzik magukat jól és rosszul is.

A Halaknak félelmetes intuitív képességük van. A Halak valahogy kapcsolatban állnak az okkulttal vagy a spiritualizmussal. A Halak nagyon jól megértik az embereket, mert képesek beleásni a lelkükbe és meglátni az ember mögöttes motivációit. A Halak hajlamosak a kábítószer függőségre és a kényeztető életmódra a saját maguk örökös keresése, a konfrontáció félelme miatt, és amiatt, ha meg kell változtatni egy helyzetet.

A kábítószer használatát azzal is indokolják, hogy ez lehetővé teszi számukra, hogy közelebb kerüljenek a “szellemi magukhoz”. Amint tudomást szereznek róla, hogy ezért csinálják ezt, könnyebb lesz a leszokás. A Halak nem olyan hiszékeny emberek, amilyennek tűnnek, valójában erős jellemük van, és kiállnak azért, amiben hisznek és keményen megdolgoznak azért, amiben hisznek. Tudnak nagyon lusták lenni, de csak olyan kérdésekben, amik nem érdekli őket.

A Halak a legérzékenyebbek az összes csillagjegy közül.Milyen egy Halak csillagjegyű nővel randizni?

A Halak nők nagyon megnyerőek és lenyűgözőek. Elérik, hogy egy férfi férfinak érezze magát, mert neki védelmezőre és vezetőre van szüksége. Elbűvölő, gyengéd és nőies. A tökéletesen elbűvölő nő.

Át tud látni a férfiakon és őt nem könnyű átverni, szóval minden férfi legyen vele őszinte és ne vezesse meg, mert ahelyett, hogy vitába szállna, egyszerűen otthagy. Nevelésre van szüksége, a férfinak ő adja a parancsokat, de csak a férfi érdekében.

Megbizonyosodik arról, hogy a férfi helyesen táplálkozik és eleget alszik, hasonlóan, ahogy egy anya törődik a gyermekével. Cserébe egy férfit akar, aki védelmezi és dédelgeti őt, azt éreztetve vele, hogy szeretik és szükség van rá. Ragaszkodóvá és függővé válhat, de sosem elviselhetetlen módon. A nő partnere lesz a jobbik fele.Türelemre és együttérzésre van szüksége és gyengédnek kell lenned vele. Ne piszkáld vagy ingereld poénból, és ne utasítsd vissza durván, mert ő nem tudja elviselni a visszautasítást. A Halak nő teljesen romantikus és elveszti magát a kapcsolatokban. Teljesen nőiesen gondolkodó, az ideális nő a megfelelő férfi számára.

Milyen egy Halak csillagjegyű férfival randizni?

A Halak férfi teljesen romantikus, érzékeny, aki a nővel együtt érez. A Halak férfi a tökéletes csillagjegyű férfi azoknak a nőknek, akik amiatt panaszkodnak, hogy a férfiak nem eléggé érzékenyek; ez a férfi az. Azonban a romantikáról olyan elképzelése van, ami már teljesen valótlan és a szerelem elmúlik, amikor rájön, hogy tökéletes nő nem létezik. Ez a férfi álomvilágban él és szüksége van egy nőre, aki a földön tartja.Úgy tűnik, hogy mindig a rossz nőt választja, vagy egy olyat, aki nem lehet az övé, például egy házas asszonyt, ilyenkor nem kell aggódni, hogy érzelmileg túlságosan kötődötté válik. Szüksége van egy nőre, aki irányítja őt, de csak finoman.

Segítenie kell eltéríteni őt a rossz szokásoktól és gondolatokból. A Halak férfinak gyengédségre, nagylelkűségre és gondoskodásra van szüksége; gondoskodj róla, és cserében ő is ezt fogja tenni veled. Érzelmekkel teli kapcsolat erős, mégis gyengéd nők számára.

Hogyan vonzd a Halakat?

Beszélj a spiritualizmusról, okkultról, asztrológiáról, mindenről ami a valós világon kívülre esik. Könnyen el tudnak veszni egy jó beszélgetésben. Meglehet, hogy vonzódnak az olyan emberekhez, akiknek számos problémájuk van és reménytelenül szükségük van segítségre, ez több kárt csinál, mint hasznot.

Ennek ellenére a Halak felajánlják, hogy mindent rendbe hoznak, de ne engedd nekik, hogy minden problémádat magukra vállalják, mert azzal elvesztik identitásukat a helyzetedben. Erős és pozitív partnerre van szükségük, hogy ők is erősek legyenek. A Halak szeretik a kalandot, az új helyzeteket és a társadalmi rendezvényeket és készek majdnem mindenbe belemenni, amit javasolsz.

Nevettesd meg őket, gyakran melankolikusak és lenyűgözi őket, ha valakinek megvan a képessége, hogy megnevettessék őket. Nem valami konzervatív emberek, tehát ne félj beszélni velük kényelmetlen vagy fura dolgokról, mesélj nekik furcsa vicceket, ezzel lenyűgözöd őket.

Könnyen le lehet venni őket a lábukról hízelgéssel, bókolj nekik és mondd el mindenféle módon, hogy mennyire csodálod őket. Légy gyengéd, nagylelkű és udvarias, érd el, hogy kényelmesen és jól érezzék magukat és akkor minden simán fog menni.Halak és a függetlenség

A Halaknak szükségük van egy domináns partnerre példaként az életükben, különben nagyon könnyen beleesnek az önsajnálat és önrombolás gödrébe.

Amikor függetlenek és az élet eseményei ihletet adnak, felragyog a kreativitásuk, azonban sokáig képtelenek egyedül lenni, mielőtt elkezdenek álmodozni a saját képzeletbeli, boldog emberekkel teli és boldog véggel befejeződő világukban. Szükségük van más emberekre, hogy két lábbal a földön és helyes úton tartsák őket.

Halak és a barátság

A Halak a barátaik segítségére sietnek. Rendkívül érzékenyek és hűségesek. Magukra vállalják a barátaik problémáját és velük szenvednek.

Ez egy gyenge pontja a Halaknak, de mindenkinek, aki ennek a csillagjegynek a barátja, tudnia kell, hogy habár vonzzák az embereket komoly problémával, akiknek kétségbeesetten segítségre van szüksége, ez valójában több kárt okoz, mint jót. Bár a Halak felajánlják, hogy mindent rendbe fognak tenni, ne engedd nekik, hogy minden problémádat magukra vállalják, mert ebben a helyzetben elvesztik identitásukat.

Szükségük van erős, pozitív barátokra, hogy ők is erősek legyenek. A Halak szeretik a kalandot, az új helyzeteket és a társadalmi eseményeket. A Halak barát mindig tartogat valami izgalmasat, velük nagyon teljes, hosszan tartó barátságban lehet lenni.Halak és az üzlet

A Halak nem szeretnek vezetői pozícióban lenni vagy nagy vállalkozók lenni, mert túl érzékenyek, hiányzik belőlük az önfegyelem és az önbizalom, ami ilyen helyzetekhez kell. Amiben jók, az az írás, színjátszás, költészet vagy zene.

A Halak jók bármiben, ami megmozgatja a szív húrjait, és ami misztikus vagy spirituális. Nagyon kreatívak és fel tudják használni a kreativitásuk képességeit és a megértésüket, hogy más embereket ösztönözzenek.

Sajnos a legtöbb Hal csillagjegyű ember az életét könnyen veszi és sosem érik el azt a szintű hírnevet, amelyet elérhetnének, abba kell hagyniuk az önmagukban való kételkedést, mert jó példaképek és vezetők lehetnek mások számára, akik felnéznek rájuk.

Halak és a temperamentum

A Halak személyiségét nehéz körülírni, nagyon titokzatosak és megfoghatatlanok. A környezetük formázza őket, beépítik a tapasztalataikat és a környezetüket magukba. Rendkívül együtt érzőek és átérzik mások fájdalmát.

Ha valami baj van a világban, ami őket is érinti, akkor mélyen érinti őket, szívükre veszik és szélsőséges érzelmeik vannak azt illetően. Ha boldogak, akkor elképesztően azok, és ha szomorúak, akkor nagyon maguk alatt vannak.

Halak mélyen belül

A Halaknak vagy egy intuitív és pszichés képességük, amely erősebb mint a többi csillagjegyé.

Bíznak a megérzésükben, és amikor nem, gyorsan megtanulnak bízni benne, mert rájönnek, hogy általában helyesek a sejtéseik. A vesztüket az érzékenységük okozza, és hogy képtelenek elutasítani másokat. Nem szeretik az elutasítást és megpróbálnak úgy bánni másokkal, ahogy szeretnék, hogy mások is bánnának velük, így csak ritkán fognak nemet mondani valakinek, mert attól félnek, hogy ezzel megbántják az illető érzéseit.Segítenek egy másik személy problémáival és szívesen is teszik, mert ha örömöt okoznak másoknak, az őket is jó érzéssel tölti el. A Halak az önpusztítás csillagjegye. Emberek, akik ebben a csillagjegyben születnek, nem érzékenyek a balszerencsére és a sajnálatos eseményekre, ezeket magukra hozzák azzal, hogy túl elnézőek, lusták, és nem megfelelő partnert és barátokat választanak. Olyan embereket akarnak az életükben, akik felkavarják az érzelmeiket, mert ez segíti őket abban, hogy gyakorolják az érzelmi stabilitást.

A Halak belső konfliktusa a vérmérsékletük és ellentmondó érzelmeinek szélsőségének köszönhető. Megpróbálják pontosan meghatározni a helyüket a valós világban, míg a spirituális világ elhomályosítja a látásukat, megpróbálnak elmenekülni vagy elkerülni egy helyzetet, ahelyett, hogy szembenéznének vele. A Halak örökös küzdelme, hogy megtanulják használni az erőiket és a képzeletüket pozitív, produktív módon és versenyeznek az érzelmi stabilitásért, nem adják az érzéseiket senkinek, önmagukon kell segítsenek.

Halak erősségei kulcsszavak:

  • Együttérző
  • Alkalmazkodó
  • Elfogadó
  • Odaadó
  • Fantáziadús

Halak gyengeségei kulcsszavak:

  • Túl érzékeny
  • Határozatlan
  • Önsajnálkozó
  • Lusta
  • Valóságtól elmenekülő
Hirdetés