Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp február 19. – A hónap utolsó napja nem sok...

Napi horoszkóp február 19. – A hónap utolsó napja nem sok jót tartogat egyes csillagjegyeknek

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Az elkövetkezendő 12 hónapban a szív dolgai lesznek kiemelkedő helyen az életedben. Ha a szerelem valóban ki tudja fordítani a világot a 4 sarkából, akkor nem csak a te fogsz beleszédülni.

 

Hirdetés

 

Ha egyedülálló vagy, találkozhatsz egy potenciális féllel és csak rajtad fog múlni, hogy a kapcsolat hová alakul. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel gyakran vonultok el a világ elől. Nagyon különleges időszakot fogtok megélni a kedveseddel.

Kos

Egy szituációban a tények talán teljesen egyértelműek lesznek, ettől függetlenül jó, ha ellenőrzöd őket. A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás óvatosságra int.

Bika

Semmi értelme fenyegetőzni, ha aztán nem tartod be, amit mondasz. Ha valaki rájön, hogy csak blöffölsz, akkor a jó hírneved szenvedheti kárát, mivel úgy fogják tartani, hogy csak a szád nagy, de mögötte nincsenek tettek.

Ikrek

Hírnév és szerencse kíséri utadat, ha valóban azt akarod, csak kérned kell. A munka szektorodban tapasztalható kozmikus aktivitás új utakat fog megnyitni előtted az elkövetkezendő pár napban. Cselekedj gyorsan és határozottan.

Rák

Abban a szerencsés helyzetben leszel, hogy jóval mások előtt fel fogod ismerni az adandó lehetőségeket, így a riválisaidat könnyű szerrel lekörözheted. Csak így tovább előre.


Oroszlán

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás az eszedet és a szívedet is megnyitja majd azokra az ügyekre, amelyekkel az elmúlt időszakban nem sokat foglalkoztál. Olyan összefüggéseket fogsz felismerni, amelyeket eddig nem.

Szűz

Az uralkodó bolygód arra fog ösztökélni, hogy olyan módon gondolkodj, amely nem jön zsigerből számodra. Próbálj meg túljutni egy helyzet zavaró részletein, amelyek az elmúlt időszakban kísértettek és figyeld a nagyobb képet. Az egész életed megváltozhat így.

Mérleg

Nem mindenkinek fogsz tetszeni az, amit ma mondani fogsz, de az nem baj. Túl sokan próbálták kerülni az igazságot az elmúlt időszakban és ideje emlékeztetni őket a tényekre. Szólalj fel hangosan és egyértelműen.

Skorpió

A helyzet magaslatán leszel mind szellemileg, mind érzelmileg és a legnehezebb kérdésekre is meg fogod találni a választ. Mellesleg ne feledd, hogy az életben nem kell mindenre magyarázatot találni.

Nyilas

Ha ígéretet tettél valakinek, akkor azt ideje betartani. Lehet, hogy nem lesz túl kellemes és a zsebedbe is kell nyúlnod, de ha nem tartod be, akkor hosszú távon sokkal többet veszíthetsz. A jó hírneved szenvedheti kárát.

Bak

Egy triviális információ darabka nagyon nagy következményeket vonhat maga után, főleg, ha nem veszed eléggé komolyan. Nem számít, hogy mennyire tűnnek lényegtelennek egy helyzet tényei, a megérzéseidre kell hallgatnod.

Vízöntő

Vedd elő a kreativitásodat és találd ki, hogyan valósítsd meg az álmaidat, legyenek azok rövid vagy hosszú távúak. Egyesek azzal jöhetnek elő, hogy nem erkölcsös jótettekből pénzt szerezni, de te úgyis jó helyét találod meg annak a pénznek is.

Halak

Az elmúlt időszakban valami teljesen lekötötte minden gondolatodat, sőt, álmatlan éjszakákat is okozott. Az egyetlen jó módszer, hogy megoldj egy dilemmát az, ha megpróbálod a helyzetet egy teljesen más szemszögből tekinteni.


Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés