Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp február 15. – Bika, Kos, Nyilas, Mérleg, Skorpió, Bak, Halak,...

Napi horoszkóp február 15. – Bika, Kos, Nyilas, Mérleg, Skorpió, Bak, Halak, Ikrek, Rák, Vízöntő, Halak

Ha ma van a születésnapod: Idén nem leszel híján a lehetőségeknek és ha bölcsen tudod kihasználni őket, akkor nagy dolgokat érhetsz el. Még ha nem is leszel olyan bölcs, akkor is előrébb fogsz jutni az életedben és visszanézve elcsodálkozol majd, mennyi minden történt.

 

Ha egyedülálló vagy, igazán romantikus időszaknak nézel elébe, ami talán kissé váratlanul ér majd. Ne feledd, élvezz ki minden egyes randevút, amíg el nem jön az igazi. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel gyakori lesz a szóváltás köztetek. A párod a kezében akarja tartani a gyeplőt és néha nem árt engedni neki.

Kos

Próbálj meg nem túl agresszív lenni szavakban sem tettekben a mai napon. Persze, versenyezz és törekedj a győzelemre, de azt sportszerűen tedd. Mindig tiszteld az ellenfeleidet, még akkor is, ha le akarod gyűrni őket.

Bika

Megtetted az első lépést a célod felé, szóval ezután annyi a dolgod, hogy folytasd az utadat, ne állj meg. Nem kizárt, hogy a riválisaid akadályokat fognak gördíteni az utadba, de nem szabad, hogy ez téged zavarjon. Úgyis túljutsz rajtuk.


Ikrek

Talán nem tudsz a kezedben tartani bizonyos eseményeket, de emiatt nem kell keménynek lenned önmagaddal. Fókuszálj arra, amiben jó vagy és azt csináld a legjobb tudásod szerint. A legfontosabb, hogy magad fölött kontrollt gyakorolj.

Rák

A bukás lehetősége most egyszerűen nem létezik számodra és a pozitív hozzáállásodnak köszönhetően olyan dolgokat is el fogsz érni, amikre még te sem számítottál. Emlékezz: ha egyszer magasra tetted a lécet, már nem lehet lejjebb engedni.

Oroszlán

Jobban kell hinned magadban, különösen a munka terén, ahol a kreativitásod és az elkötelezettséged figyelmet von rád. A magas pozícióban lévő emberek figyelik a lépéseidet. Gondoskodj róla, hogy tetsszen nekik, amit látnak.

Szűz

Ne tettesd azt, hogy törődsz valakivel csak azért, mert úgy gondolod, hogy ezt várják el tőled. Biztosan nagyon kedves személy vagy, de egyben ember is, aki ellenségekkel is rendelkezik, nem csak cimborákkal. Nem kell mindenkit szeretned.

Mérleg

Valaki, akivel nem tudod, hogy mit kezdj, kifejezetten barátságos lesz veled a mai napon. Mit akarhat tőled? Az uralkodó bolygód azt súgja, talán nem is utazik semmire, csak a jóindulat vezérli. Ne légy mindig olyan gyanakvó.

Skorpió

Radikális változások fognak történni körülötted és teljesen természetes, hogy egy kissé izgatott vagy miatta. Oszd meg az aggodalmadat a családoddal, barátaiddal és azokkal, akikben még megbízol. Ez segít enyhíteni a nyomást.

Nyilas
A családi és a pénzt illető ügyek ma kitűnő csillagállást élveznek. Ha megtalálod a módját, hogy a kettőt egy kalap alá hozd, akkor nem csak te fogsz gazdagodni, hanem azok is, akiket szeretsz. Jó dolog, ha az embernek vannak barátai, de a vér erősebb kötelék.

Bak

Egy választást, amit az elkövetkező 24 órában hozol meg, óriási befolyással lesz arra, hogy egy fontos kapcsolatod hogyan alakul a továbbiakban. Válaszd meg a szavaidat bölcsen és ha kritikusnak kell lenned, akkor fűszerezd a mondandódat dicsérő szavakkal.

Vízöntő

Semmi baj nincs azzal, ha a magad módján szeretnéd intézni a dolgokat, de ha túl sokat vársz el, csalódni fogsz. Arról is bizonyosodj meg, hogy amit magadénak kiáltasz ki, nem-e más tulajdonában van.

Halak

Ma csak olyasmit ígérj meg egy barátnak vagy családtagnak, amit biztosan teljesíteni is tudsz. Ha csalódást okozol neki, még ha önhibádon kívül is történik, fel fognak hozakodni vele és nem csak holnap, de hetekkel vagy hónapokkal később is.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...