Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp február 10. – Rákok, Mérlegek, Vízöntők, Bikák, Szüzek, Kosok, Nyilasok,...

Napi horoszkóp február 10. – Rákok, Mérlegek, Vízöntők, Bikák, Szüzek, Kosok, Nyilasok, Ikrek, Halak legyetek nagyon óvatosak ma!

Hirdetés

Ha ma van születésnapod: Fektess le az elkövetkező évre ésszerű célokat magad elé és minden nap munkálkodj azon, hogy lépésről lépésre közelebb kerülj hozzájuk. Tapasztalataidból tudod, hogy egy nagy cél nem egyenlő sok kicsivel, szóval minden napot új lehetőségként élj meg.

 

Hirdetés

 

 

Ha egyedülálló vagy, akkor úgy döntesz, hogy talán ideje volna megváltoztatni a státuszodat, ugyanis egy nagyon különleges emberrel ismerkedsz meg. Egy ideig randizni fogtok, mielőtt megerősítenétek a köteléket. Ha párkapcsolatban élsz, közvetlen természetednek köszönhetően új barátokat vonzol magadhoz. Légy óvatos, mert a szándékaidat könnyen félreértheti valaki.

Kos

Csábítást érzel, hogy pénzt kérj kölcsön és ígéretek tegyél asszisztenciáért cserébe egy olyan projekttel kapcsolatban, ami sokat jelent neked. Ez azonban hiba volna. Adj még egy kis időt és válassz kevésbé drasztikus megoldást, ami majd meghálálja önmagát.

Bika

Próbáld meg nem túldramatizálni a helyzetet, amibe belekerülsz a mai napon. Hajlamos leszel olyan teljesen normális dolgokat túlreagálni, amelyeket nem kellene. Érdemes volna kicsit magadba fordulnod.

Ikrek
Valamilyen okból kifolyólag a félelmeid felülkerekednek rajtad és úgy érzed, hogy nem vagy képes megbirkózni a helyzettel. Nincs még egy jegy, aki jobban tudna megoldást találni a nehéz helyzetekre és voltál már nagyobb pácban is.

Rák

Bizonyos események, amelyek felett nem lesz uralmad, korlátozni fogják a lehetőségeidet az elkövetkező 24 órában. Ha nincsenek meg a forrásaid ahhoz, hogy elérj egy célt, akkor állj össze olyanokkal, akik osztoznak az elképzeléseidben és az elkötelezettségben. Együtt megvalósulhat.

Oroszlán

A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy egy hatalmi pozícióban lévő személy azzal állhat eléd, hogy tovább nyújtózkodsz, mint ameddig a takaród ér és jó lenne egy kis alázatot tanulnod. Ne könnyítsd meg a dolgát azzal, hogy egyszerű célpontot csinálsz magadból.

Szűz

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás azt fogja éreztetni veled, hogy a dolgok nem a legjobb kerékvágásban haladnak, azonban ez csak elsőre tűnhet úgy. Erősebb leszel, mint annak előtte és köszönetet mondasz azért, amiért így történt.

Mérleg

A hangulatod egyik állapotból a másikba fog átcsapni, mivel a kozmikus aktivitás a gondolataiddal és az érzelmeiddel is játékot űz majd. Természetesen idővel minden elül majd. Egy Mérleg mindig visszatalál az egyensúlyához.

Skorpió

Őszintének kell lenned magaddal és be kell vallanod, hogy egy cél, amit kitűztél magad elé, belátható időn belül még nem fog valóra válni. Semmi értelme haragudnod magadra miatta. Ez nem azt jelenti, hogy elbuktál, hanem azt, hogy várnod kell.

Nyilas

Valami, ami leterhelt az elmúlt időszakban, hirtelen sokkal könnyebbé fog válni. Ezt azonban ne használd ki arra, hogy több kötelezettséget veszel a nyakadba, mert hamarosan azon veszed észre magad, hogy mások terhe is a te válladat nyomja.

Bak

Olyan típus vagy, aki a saját hibáiból tanul? Leginkább igen. Sajnos egy barát vagy családtag viszont képes újra és újra elkövetni ugyanazt a ballépést és úgy tűnik, képtelen változtatni. Segíts neki és ne várj tőle túl sokat.

Vízöntő

Hajlamos leszel az elkövetkező 24 órában túlzásokba esni. Igyekezz kontroll alatt tartani az érzelmeidet, mert ha egyszer beránt a vihar, nehéz lesz megállítani azt.

Halak
Persze, szabadulj meg azoktól a dolgoktól, amelyek régiek és már nem szolgálnak tovább téged az életben, de ne menj olyan messzire, hogy olyan dolgoktól is megválsz, amelyeknek még hasznát veheted a jövőben. Nem kell úgy élned, mint egy szerzetes. Csak ésszerűen.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...