Kezdőlap AKTUÁLIS Gyászba borult Geszti Péter oldala

Gyászba borult Geszti Péter oldala

Hirdetés

“Szomorú szívvel írom le, hogy Márti, Mártuska, Márta, Mama, Márta néni néven szólított édesanyám váratlanul befejezte földi pályafutását.

 

Hirdetés

Nehéz és küzdelmes élete volt, de nagy adománya, a humorérzéke az út végén sem hagyta cserben, és az élet iránti rajongás akkor sem halkult el benne, amikor már nem élhetett teljes életet.

“Segítette őt a tudat, hogy nemcsak a családja szerette, de tízezrek zárták szívükbe távolról, láthatatlanul. Tudom, hogy nem halunk meg addig, amíg emlékeznek ránk, és tudják a nevünket.

Biztos vagyok benne, hogy a Mama még hosszú évtizedekig él majd sokunk emlékezetében Kérem a sajtó munkatársait, hogy engedjék nyugodtan gyászolni a családunkat! Köszönöm.Geszti Péter tavaly szeptemberben beszélt a Blikknek az édesanyjáról, az ország Márta nénijéről, akkor azt mondta:

“Csendesen, jó hangulatban telnek a napjai. Kezd már kicsit feledékeny lenni, egyre inkább a régi emlékei maradnak a számára, és ezzel párhuzamosan érzem, hogy még nagyobb lett benne a szeretete irántam.

Tizenötödik éve, hogy alig tud kijönni a lakásból, járókerettel is nehezen mozog, de megmaradt a pozitív energiája, szinte sosem panaszkodik. Én pedig igyekszem jelen lenni az életében, hetente többször meglátogatom, és gyakorlatilag minden nap beszélünk.”Hirdetés
loading...