Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp július 25. – Nagy szerencse vár ma rád, várd ki...

Napi horoszkóp július 25. – Nagy szerencse vár ma rád, várd ki a végét!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Az üzeneted a mai napra, hogy ne add magad kevesebbért, mint amit érsz, különösen, ha a kreativitásod is szárnyal. Ha az elképzeléseid nincsenek összhangban a többiekével, jusson eszedbe, hogy te nem egy olcsó másolat vagy.

Bika

A gondolkodásmódodat nem árt kicsit felülvizsgálni, különösen akkor, amikor a gyermekkorodból magaddal hozott értékrend kerül terítékre. Keress fel rég nem látott rokonokat, a kedved garantáltan fel fogja dobni egy jó kis beszélgetés.


Ikrek

Egy anyagi kérdés le fogja terhelni az elmédet a mai napon. A legjobb lesz, ha szembenézel vele, ahelyett, hogy arra várj, majd magától odébb áll. Beszélj egyenesen és őszintén, kerüld a félreértéseket. Mindamellett lassíts egy kicsit.

Rák
Ha van egy kapcsolatod (romantikus vagy szakmai), amelyben azt érzed, hogy kevesebb vagy, mint amennyit szerinted érsz, akkor lépj egyet hátra és vizsgáld meg, hogy miért van ez. Csupán választás kérdése, hogy helyet adsz-e egy egészséges kapcsolatnak és lehetőséget annak, hogy magadat jobban szerethesd.

Oroszlán

Lassíts le egy kicsit és vizsgáld meg alaposan, hogy azok az ügyek, amelyek jelenleg a figyelmedet kívánják, rendesen le vannak-e zárva. Ne rohanj egyikről a másikra, ne végezz félmunkát.


Szűz

Azt mondják, hogy az aggodalom is egyfajta imádkozás, mégpedig azért, amit nem akarsz, hogy bekövetkezzék. Ne feledd, hogy a nem akarás is energiát közvetít, így inkább arra koncentrálj, amit el akarsz érni, így a világ is olyan irányba fog fordulni.

Mérleg
Lehet, hogy kissé befelé fordulsz a mai napon, miután átértékelsz egy baráti kapcsolatot. Ha úgy érzed, hogy egyensúlytalanság lépett fel ebben a kapcsolatban, akkor bátran húzz meg újabb határokat. Mindamellett ne feledd, hogy te tudsz a legjobban a reményeid útjába állni.

Skorpió

A szavaidnak súlya lesz a mai napon, így mielőtt bármit is kimondanál, amit később nem tudsz visszavonni, a legjobb lesz, ha megkérdezed magadtól, valóban ki kell-e mondanod. Talán máshogyan is kifejezheted magad és átadhatod ugyanazt az információt.


Nyilas

Ha a pénzről és arról van szó, hogy mennyit érsz, akkor ideje kihívás elé állítanod magad és átírni az önkorlátozó hiedelmeidet is. Kérj fizetésemelést, előléptetést vagy jelentkezz egy jobb állásra. Vedd észre, hogy nagyobb a bőség, mint gondolnád.

Bak

Érzelmi ügyek kerülnek a felszínre, amelyeket eddig talán nem akartál nevén nevezni, ugyanakkor azt is észreveszed, hogy érzelmileg mennyire rugalmas tudsz lenni. A pároddal vagy egy kollégával folytatott beszélgetés igazán felvilágosító erejű lesz.

Vízöntő
Milyen félelmektől vagy ki nem mondott érzésektől szeretnél végre megválni egy kapcsolatban? A mai nap a lelked legmélyebb szegleteibe is bebocsátást enged, ahonnan felszabadíthatsz olyan dolgokat, amelyek már nem szolgálnak téged többé. Egy szemtől szemben folytatott beszélgetés jót tehet.

Halak

Reményeid és vágyaid szeretnéd végre megvalósulni látni, de vajon megteszed-e a szükséges lépéseket, hogy ez be is következzék? Nem arról van szó, hogy keményebben kell dolgoznod, sokkal inkább arról, hogy ügyesebben. Talán túlságosan felszabdalod magad? Min kellene változtatnod?

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...