Kezdőlap EZOTÉRIA Zodiákus jeled megmutatja mi életed legnagyobb bűne, ami az egész sorsodra rányomja...

Zodiákus jeled megmutatja mi életed legnagyobb bűne, ami az egész sorsodra rányomja a bélyegét!

Hirdetés

Az asztrológiai cikkek nagyobb részében általában arról olvashatunk, hogy milyen pozitív tulajdonságaink vannak, melyek az erősségeink vagy éppen mely csillagjegyekkel vagyunk kompatibilisek párkapcsolat szempontjából.

 

Hirdetés

Jelen esetben negatívabb csengésű dologról lesz szó, mégpedig arról, hogy mi az a legnagyobb vétek, amit hajlamosak vagyunk elkövetni zodiákusunk szerint.

Kos

Az ördög mindenütt ott lakozik és bármennyire is kellemetlen ezt kimondani, a Kosok hajlamosak fizikai erőszakra.

Bika

A Bikák hajlamosak elveszteni a fejüket néha és erkölcstelenül viselkedni, amivel másoknak is árthatnak, nem csak maguknak.

Ikrek

Az Ikrek nagyon jól tudnak hazudni, és ha megteszik, akkor is azt gondolják, hogy a másik javát szolgálják vele.

Rák

A Rákok hajlamosak hamis ábrándokba kergetni magukat. Könnyen beleszeretnek valakibe és piedesztálra emelik annak ellenére, hogy nem is érdemli meg.

Oroszlán

Az önzés egy tipikus Oroszlán bűn. Állandóan a figyelemre és az elismerésre szomjaznak, nagyon arrogánsak tudnak lenni és gyakran nem is törődnek másokkal.

Szűz
Gyakran kerülnek olyan helyzetbe, ahol azt veszik észre, hogy már megint megsértettek másokat és ez azért van, mert nagyon kritikusak.

Mérleg

Az állandó harmóniára törekvés miatt néha észre sem veszik, hogy nem engednek másokat kibontakozni és elfojtanak bennük dolgokat.

Skorpió

A vágy a legnagyobb bűnük, és ha nem foglalkoznak mással, akkor hajlamosak kellemetlen szerelmi viszonyokba bonyolódni.

Nyilas

A Nyilasok nagyon nehezen kezelik az elköteleződést egy párkapcsolatban és ezért eléggé hajlamosak megcsalni a párjukat.

Bak

Nagyon nagy fontosságot tulajdonítanak az anyagi gazdagságnak és annyi vagyont felhalmozni, amennyit csak lehet, figyelmen kívül hagyva sok fontos értéket.

Vízöntő
A Vízöntők között nagyon sok intelligens ember van. Alapvetően a jegyek között kiemelkedőek és emiatt hajlamosak felsőbbrendűnek képzelni magukat.

Halak

Szokták őket gyakran nemtörődömnek titulálni, ami azért van, mert folyamatosan a jövőről álmodoznak és olyankor nem is csinálnak más egyebet.

tudasfaja.com

Hirdetés