Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp december 15. – Több csillagjegynek van egy jó hírünk!

Napi horoszkóp december 15. – Több csillagjegynek van egy jó hírünk!

A mai nap minden egyes történése okkal történik majd az életedben, minden döntés ugyanis, amit ma meghozol sorsdöntő változásokat hozhat az életedben!

 

 

Kos

A munka szektorodban kozmikus aktivitás jelentkezik, szóval az elkövetkező 48 órában a karriereddel kapcsolatok változások lesznek a figyelmed középpontjában. Bármi is történjen, jó vagy rossz, te profitálni fogsz belőle.

Bika

Egy igazán pozitív fázis veszi kezdetét és pár nap alatt fizikai, szellemi és érzelmi szinten is kirobbanó formában leszel. Mondogasd magadnak, hogy bármi lehetséges és úgy is lesz.

Ikrek

Talán nem leszel teljesen boldog azzal kapcsolatban, ami az életedben történik az év végéig, de bárhogyan is legyen, még mindig a legjobbat hozhatod ki belőle. A boldogság nem a külső tényezők függvénye, hanem a gondolkodásod és hozzáállásod eredménye.

Rák

Múltbéli tapasztalataidból már tudnod kellene, hogy teljes időpazarlás megpróbálni rávenni az embereket arra, hogy a te kívánalmaid szerint cselekedjenek. Most ráadásul még makacsabbak lesznek, mint általában. Haladj a saját utadon.

Oroszlán

A karrier szektorodban történő kozmikus aktivitás arra figyelmeztet, hogy légy résen milyen feladatokra mondasz igent a munkahelyeden. Ha már így is úgy érzed, hogy elég meló van a nyakadban, akkor mondj nemet.

Szűz
Ideje, hogy felhagyj az önként vállalt száműzetéseddel és megmutasd a világnak, hogy mi hiányzott belőle eddig. Nem kell, hogy te legyél a bulik ördöge, egyszerűen vedd fel a ritmust a többiekkel. Kreativitásodat is használd ki.

Mérleg

Ne aggódj amiatt, hogy a magabiztosságod egy kicsit megcsappan az elkövetkező napokban. Próbáld meg kerülni az olyan helyzeteket, amelyek megkívánják a közszereplést.

Skorpió

Légy óvatos, hogy a mai napon mit ejtesz ki a szádon, mert ha olyan kijelentéseket teszel, amelyeket nem tudsz tényekkel alátámasztani, igazán butának fogsz tűnni. Hacsak nem vagy egy igazi szakértője a témának, akkor jobb, ha megtartod magadnak a gondolataidat.

Nyilas

Mától az év végéig a hangulatod érezhetően és jelentősen javulni fog, de nem kell, hogy ennek örömére túlzásokba ess, bármiről is legyen szó. Mindent csak mértékkel, ez legyen a mottód most.

Bak

Egy igazán fontos időszak ez az életedben. Bármilyen elhatározást is hozz meg a mai naptól kezdve az év végéig, azzal a következő esztendőben is számolnod kell majd. Szóval a lényeg, dönts mindenben bölcsen.

Vízöntő

Talán magabiztosnak tűnsz azok számára, akik nem igazán ismernek, de ugyanolyan érzésekkel küzdesz, mint bárki más és eléggé kemény lesz az elkövetkező pár nap. Bármi is történjék, maradj higgadt és ne légy zavarban se

mmi miatt.

Halak

Eljött az idő, hogy elkötelezd magad egy olyan ügy mellett, amely már régóta a szívedben él. Tedd meg, ami tőled telik, de ne pénzre támaszkodva. A kétkezi segítséged és egyéb felajánlásaid is sokat számítanak.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...