Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp december 11. – Csodás híreink vannak a legtöbb csillagjegynek!

Napi horoszkóp december 11. – Csodás híreink vannak a legtöbb csillagjegynek!

A mai napra a csillagok sok jót és meglepetést tartogatnak neked, itt az ideje, hogy felkészülj arra, ami a következő 24 órában vár rád is!

 

 

Kos

Őrizd meg a hidegvéredet a nagy karácsonyi készülődési lázban és ne hagyd, hogy bármilyen apró nézeteltérésből nagy veszekedés kerekedjen. Épp, hogy összejöttök a családdal és máris vitázni kell? Ugye, hogy nem.

Bika

A kozmikus aktivitás a te érdekeidet szolgálja és pozitivitásod ennél nagyobb nem is lehetne. Szerencsére meg is őrzöd az elkövetkező napokban és mondhatni minden jól fog elsülni a környezetedben. Így kell megélni az ünnepeket!

Ikrek

Egy igazán sikeres emberrel való megismerkedés érdekes karrierlehetőséget nyújt számodra. Tiszta sor, hogy karácsonykor nem a munkával kell foglalkozni, de egy névjegykártyát semeddig sem tart eltenni.

Rák

Semmi értelme annak, hogy csendben szenvedj magadban, amikor annyi sokan vesznek körül, akik bármikor a segítségedre sietnének. Azonban erre addig nincs esély, amíg meg nem kéred őket, hiszen maguktól nem fogják kitalálni, hogy valami gondod van.

Oroszlán

Természetesen jó dolog, ha őszinte vagy másokkal, de nem kell túlzásba esned vele, főleg akkor, ha a szavaiddal megbántod az embereket. Nem mindig csak tények közléséről van szó, hanem emberi érzésekről is.

Szűz

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően, sokkal könnyebben fogod tudni kifejezni önmagad kreatívan és érzelmes módon, anélkül, hogy bármit is erőltetnél. A szeretet ereje mindig segít.

Mérleg
Oly sok lehetőség áll előtted, de te mégis csak a negatív dolgokra fókuszálsz. Jó lenne, ha túllendülnél a rossz megérzéseiden és felismernéd, hogy az élet alapvetően a választásaid szerint alakul.

Skorpió

Megérett az idő rá, hogy felhagyj azokkal a hiedelmeiddel, amelyek már elavultak és csak visszatartanak a magánéletedben és a karrieredben is. Nem kell csordaszellemben élned, de jó lenne a szociális ügyekkel kapcsolatban kissé frissítened a gondolkodásodat.

Nyilas

Egy váratlan fordulat következik be az életedben és nem sok mindent fogsz tudni kezdeni vele, mint sodródni az eseményekkel. Talán úgy érzed, hogy erőtlen vagy, mivel nincs ráhatásod az eseményekre, de rá fogsz jönni, hogy igazából erősebbé váltál, mint azelőtt voltál.

Bak

A kozmikus aktivitásnak hála, igazán pozitív, vidám hangulatodban leszel. Bármi is történjen a mai napon, legyen az jó vagy rossz, helyén fogod tudni kezelni. Így karácsony előtt ennél jobb hozzáállást nem is kívánhatnál.

Vízöntő
Ami a környező világban történik természetesen fontos, de nem fontosabb annál, mint ami a fejedben zajlik. Találd meg a módját, hogy megszüntesd az elmédben uralkodó káoszt és meghalld, amit a bensőd akar üzenni neked.

Halak

Ha valaki fel fog ajánlani neked valamilyen értékes dolgot a mai napon, akkor ragadd meg mindkét kezeddel, de tudd, hogy nem ajándékot kapsz. Határos időn belül meg kell majd fizetned az árát valamilyen módon.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...