Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp: Az oroszlánt nagy baj érheti, a Rák szakíthat, a Nyilas...

Napi horoszkóp: Az oroszlánt nagy baj érheti, a Rák szakíthat, a Nyilas a tűzzel játszik! Veled mi fog ma történni?

A hét utolsó napja, a vasárnap nem minden csillagjegy számára fog csendesen és pihenéssel telni, a napi horoszkóp legalább is nem ezt ígéri!

Kos (március 21. – április 20.)


A munkahelyén igyekeznek egyes kollégákat befeketíteni, és ehhez szeretnék megnyerni és a saját oldalukra állítani. Cselszövéssel és intrikával képesek csak zűrzavart kelteni, de ha jót akar magának, akkor ne vegyen ebben részt. Két tűz közé is kerülhet, ami miatt álmatlan éjszakái lehetnek. A saját jól felfogott érdekében addig húzódjon háttérbe, amíg nem lát tisztán.

Bika (április 21. – május 20.)


Teljesítmény orientált így hajlamos arra, hogy túlhajszolja magát. Rengeteg energiát fektet a munkájába, és a biztonság vágya miatt, még akkor is marad egy munkahelyen, ha nem elégíti ki az a munka, amit csinál. Az elkövetkező időben változás várható a munkahelyén, így lehet, hogy kénytelen lesz váltani. Akkor se keseredjen el, mert néha új útra kell lépni.

Ikrek (május 21. – június 21.)


A mai napja veszendőbe megy, mert az önhibáján kívül nem tud néhány ügyében előbbre lépni. Emiatt rengeteg belső feszültség halmozódik fel a szervezetében, amit le kell vezetnie, különben az egészsége rovására mehet. Kár olyan dolgokon idegesíteni magát, amit holnap is megtehet. Egy kiadós beszélgetés vagy kellemes séta és elmúlnak a gondjai.

Rák (június 22. – július 22.)


Felüti a fejét a kapcsolatában a konfliktus, amit feltétlenül meg kellene oldania. Már egy idő óta érzi, hogy nincs minden rendben kettőjük között, de eddig nem tulajdonított túl nagy jelentőséget a dolognak. Az őszinte kommunikáció hiánya is elvezethet egy kapcsolatban ahhoz, hogy a két ember között egy ideg mosoly szünet legyen. Legjobb, ha tisztázzák a helyzetet. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)


Úgy érzi, hogy remekül bírja az iramot és az élet minden területén helyt akar áll. Túlhajszolja magát, mert a hiúsága hajtja, és mély meggyőződése, hogy nem láthatja a környezete sebezhetőnek vagy gyengének. Nem ügyel a szervezete jelzéseire, szinte kizsákmányolja, pedig ha nem lassít, akkor nagy árat fizethet. Komoly szív vagy gerincpanaszok léphetnek fel.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)


Az érzelmi életében a mértéktartást nem kellene ennyire túlzásba vinnie, mert még félreértheti a kedvese. Bátran kezdeményezzen, ha szükségét érzi, és néha egy – egy dicsérettel vagy egy ajándékkal is a kedvébe járhat. Nem kell feltétlenül a legdrágábbat megvenni, hisz biztosan nem erre vágyik. Őszinte mosollyal vagy öleléssel tudtára adhatja, hogy mennyire szereti.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)


Az ellenségei számát növeli csak, ha olyan dolgokat is kifecseg, amik nem tartoznak rájuk. Vigyázzon, hogy meggondolatlanságból mit köt az orrukra, mert nagyon gyorsan minden jóindulata ellenére a dolgok rosszul sülhetnek el. Sok kellemetlenségtől és álmatlan éjszakáktól óvhatja meg magát, ezért inkább tegyen lakatot a szájára, vagy vezessen egy naplót.

Skorpió (október 23. – november 21.)


Hajlamos még akkor is ragaszkodni egy kapcsolathoz, amikor annak már semmi értelme sincs. Most is egy olyan várat ostromol, amelynek semmi értelme sincs. Az ellenállás csak fokozza az elszántságát, és szinte mániákussá teszi, mert erős a „csak azért is megmutatom és bebizonyítom” szándéka. Már nem is a célt lebeg a szeme előtt, hanem nem akar veszíteni.

Nyilas (november 22. – december 21.)


Nem veszi komolyan a mostani kapcsolatát, csak egy kellemes játéknak tekinti, pedig a tűzzel játszik. Jobban tenné, ha őszinte lenne a rajongójával, hogy ne élje bele magát túlzottan magát ebbe a viszonyba. A kártyáit mihamarabb fedje fel és nyíltan adja tudtára, hogy mit vár ettől a kapcsolattól. Ne hitegesse és csalogassa és a döntést pedig csak bízza rá.

Bak (december 22. – január 20.)


Ne játsszon szerepet a külvilágban, csak adja önmagát. A kapcsolatában is, ha másnak szeretne tűnni, mint ami valójában, akkor megvádolhatja a társa, hogy nem őszinte. Könnyen összezavarhatja és elbizonytalaníthatja ezzel a magatartásával. Lehet, hogy az önbizalom hiánya készteti erre a színjátszásra, de ha tovább folytatja, akkor sokat veszíthet.

Vízöntő (január 21. – február 19.)


Éjjelente alig alszik valamit, csak álmatlanul forgolódik az ágyában. Nappal sem könnyebb a helyzete, mert nehezen képes a feladatára koncentrálni, látszik, hogy egész máshol jár az esze. Nem kell kétségbe esnie, mert a tünetei alapján nem komoly az esete, ez egy átlagos kór. A neve szerelem. Ami ha viszonzásra talál, ha nem, egy idő után magától elmúlik.

Halak (február 20. – március 20.)


Amíg többet költ, mint amennyit megkeres, akkor ne csodálkozzon, hogy fő a feje az anyagiak miatt. Sok mindenen lehet spórolni és nem kell mindent megvennie, amit csak meglát. Vigyázzon, mert a jegyében járó Neptunusz bolygó hatására gyakran elveszítheti a realitás érzéket, és komoly adósságba verheti magát. A spórolás egy művészet, de meg lehet tanulni.

tudasfaja.com

loading...