Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp augusztus 16. csütörtök – Végre elérkezett a várva várt pillanat!

Napi horoszkóp augusztus 16. csütörtök – Végre elérkezett a várva várt pillanat!

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben kifejezetten szerencsés vagy. Megvan rá a képességed, hogy minden alkalommal kihúzd a fehér nyulat a kalapból. A kommunikációban erős vagy, aminek hatására másokat is magadhoz vonzol.

Ha egyedülálló vagy, meg kell határoznod, hogy mennyire szereted a szingli életedet, mert enélkül nehéz lesz jó döntést hoznod. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel egy nagyon közeli, intim fázisba kerültök. Értékelitek egymás szeretetét és társaságát.

Hirdetés

Kos

A reggelt a szerencse, a kegy és a bőség érzése járja át. Kezelj egy nehézkes beszélgetést még a reggeli órákban. Délutánra lehet, hogy a bizonytalanság és a kettősség érzése épül fel benned.

Bika

Úgy érezheted, hogy rossz vásárt csináltál és azt gondolod, hogy ezt már nem lehet visszacsinálni. Nyugodj meg, minden rendben lesz. Mindazonáltal nem akarhatod, hogy jövőben életed ezen területe újra összekuszálódjon, ezért óvatosabban bánj a pénzeddel.

Ikrek

Megvan a képességed, hogy valakit eltántoríts attól, hogy túlzásba essen valamivel. Egy új szerelem vagy egy újra fellángoló románc hatására nagyon kacér leszel. Könnyen felhúzod magad bárkin és bármin.

Rák

Amolyan nemtörődöm hangulat fogja jellemezni a reggeledet, de képes leszel délutánra fordítani a dolgon. Ahelyett, hogy szidnád magad a hozzáállásod miatt, inkább örülj annak, hogy sikerült változtatnod rajta.

Oroszlán

Képzeld el, hogy milyen volna, ha te is annyira lelkes tudnál lenni, mint egy barátod. Ennek a személynek a szavai nagyon bátorítólag hatnak rád. Számolj vele, hogy dráma és szenvedély keresztezi majd utadat. Vedd számba a lehetőségeket, amelyek felbukkannak körülötted.

Szűz

Képes vagy rá, hogy függetlenítsd magad egy ügytől és eljuss a probléma gyökeréig. Egy találkozó vagy egy baráti összejövetel megzavarhat. Tudd le minden feladatodat, mielőtt kilépnél az ajtón.

Mérleg

Egy négyszemközti beszélgetés új fordulatot vesz és ennek hatására egy személyes ügyet is teljesen más irányból közelítesz meg. Sokkal magabiztosabb és határozottabb leszel. Jobban meg fogod érteni a többieket, ha fenntartod ezt a látásmódot.

Skorpió

Talán már belefáradtál, hogy ugyanazt a szöveget hallgasd ugyanattól a személytől egyfolytában és mindig ugyanazt a reakciót add rá. Lépj túl a nyilvánvalón és próbáld jobban megérteni ezt az embert. Lépjetek túl a problémán együtt.

Nyilas

Ne akarj ennyire erősen megfelelni. Ami fontos, az az, hogy mennyire jól állsz hozzá az emberekhez. Egy szeretett személy nagyon élvezi, hogy minden figyelmed képes vagy neki szentelni. Egy négyszemközti beszélgetés erőteljes reakciót vált ki. Egy új barát tele lehet meglepetésekkel.

Bak

Légy tisztában az egyenlegeddel. Délután közeledtével egy-két meglepetés érhet. Úgy tűnik, hogy egy helyzet nem a te szájízed szerint történik. Egy lakótárs vagy családtag mintha élvezné, hogy folyamatosan félbeszakít téged. Távolodj el ettől a személytől, ha szükségét érzed.

Vízöntő

Semmi értelmét nem látod annak, hogy lassíts, hiszen számtalan dolog történik körülötted. Tudnod kell, hogy nem változtathatsz meg senkit, az adott személyben kell, hogy megszülessen a változásra való igény. Egy közeli barát meglepetést okozhat. Vesd bele magad egy fontos projektbe.

Halak

Bármi áron kerülj el egy beszélgetést, ami feszültséget okoz neked. Fejezd ki pompás kreativitásodat és légy óvatos a kiadásaiddal, nehogy túlzásba ess. Valaki úgy tűnik, hogy nem tud távol maradni tőled. Tudd, hogy ennek a személynek nagyon fontos vagy.

tudasfaja.com

Hirdetés