Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp április 22. hétfő

Napi horoszkóp április 22. hétfő

Ha ma van a születésnapod: Az egyik lehetőség, hogy bele fogsz szeretni egy olyan személybe, akinek hasonló az értékrendje és világlátása, mint a tiéd. A másik, hogy sokkal jobban elmélyülsz egy olyan hiedelemrendszerben, amely végletekig inspirálni fog. Bárhogyan is legyen, boldog leszel a végeredménnyel.

Ha egyedülálló vagy, ideje nyitnod az új lehetőségek felé. Légy óvatos a választásodat illetően, ugyanis valaki a közeledben érzelmileg elérhetetlen. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel el fogtok érni a megértésnek egy magasabb fokára. Fontold meg a párod nagyszerű ötleteit.

Kos

Egy váratlan esemény fog érkezni az életedbe. Ne ragaszkodj hozzá túlságosan, mert az talán igaz, hogy sok örömet fog okozni neked, viszont nem kerítheted hatalmad alá, bármiről is legyen szó, ami ilyen pozitív hatást gyakorol rád.

Bika

Tudod, hogy mit akarsz és azt is, hogy hol keresd. Bárki, aki az utadba akar állni a célod elérésében, az nagyon megbánja. Munka fronton végre rájössz, hogy az ambíció nem egy ördögtől való, elítélendő dolog.

Ikrek

Ideje, hogy megkomolyodj az elkövetkező 24 órában. Egy konkrét feladatot el kell végezned és bizonyos áldozatokat is hoznod kell az érdekében, ha sikert akarsz elérni azzal kapcsolatban, amit eddig csak játékként kezeltél.

Rák

Talán azt hiszed, hogy megismerted a pontos határaidat, ám a mai napon történik valami, ami az elképzelt kereteken túlra fog elvinni. Nincs messze, hogy egy sokkal izgalmasabb és kielégítőbb szintre lépj az életedben.

Oroszlán

Egy esemény olyan irányokba fog eltolni téged, amely fölött nem sok kontrollal rendelkezel, de ha elég okos vagy, nem is harcolsz ellene, hanem haladsz az árral. Mostanra már tudhatod, hogy minden út a célodhoz vezet.

Szűz

Fel fogsz fedezni valamit egy riválisoddal kapcsolatban és nagy lesz a csábítás, hogy az információt előnyödre használd fel. Légy óvatos, mert az alattomos módszerek alkalmazása a visszájára fordulhat és annak nem fogsz örülni.

Mérleg

Miközben mindenki rohanásban van és mindent a káosz és zavar ural, addig te képes leszel nyugodtan felmérni a helyzetet és eldönteni, hogy mit kell tenni. A mai napon bármilyen krízist képes leszel kezelni.

Skorpió

Tudod, hogy mit kell tenned és arról is van elképzelésed, hogy hogyan, szóval miért hezitálsz még? Talán azért, mert úgy gondolod, hogy valaki hozzájárulása szükséges? Nem! Cselekedj most és azonnal.


Nyilas

Igen, van értelme az életednek. Igen, okkal vagy itt. Hogy mi az ok, az talán még nem teljesen világos, de ha a mai napon nyitva tartod a szemed és a füled, akkor kapsz némi iránymutatást. Aztán már semmi más dolgod nincs, mint a tettek mezejére lépni.

Bak

Az életed radikális változáson megy keresztül, és ami legközelebb történik, az teljesen nyilvánvalóvá teszi, hogy így kellett lennie. Korántsem vagy olyan konzervatív, mint azt egyesek gondolják és a mai nap tökéletes lesz rá, hogy ezt bebizonyítsd.

Vízöntő

Érdemes átgondolni előbb józanésszel a következményeit annak, amire a mai napon készülsz. Nincs azzal baj, hogy el akarsz rugaszkodni a földtől és magadnak örömet okozni, csak közben senkinek ne okozz fájdalmat semmilyen szinten. A megbotránkozás nem ez a kategória.

Halak

Talán néhány lábujjra rátaposol és néhány egón csorbát ejtesz a mai napon, de semmi gond. Sok tennivalód akad és kevés rá az időd, szóval az már nem a te hibád, ha mások keresztezik az utadat. Mindenki félre, egy Halak jön!

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

 

loading...